Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prinţul Harry, erou peste noapte. Iată gestul care a impresionat o lume întreagă!

Publicat:

, , a dovedit recent ca educatia si spiritul de camaraderie trec inaintea pericolului, ajutandu-si un prieten aflat in impas.

Harry vorbea la telefonul mobil cu prietenul sau, Thomas van Strubenzee, cand acesta din urma a fost atacat pe strada de un hot, care i-a furat mobilul.

Printul Harry a auzit tot ce s-a intamplat si a pornit imediat in cautarea prietenului sau, fiind insotit de garda sa de corp.

Printul a condus o vreme prin locul in care stia ca se afla van Straubenzee in momentul atacului, insa nu…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gestul extrem facut de Prințul Harry de teama sa nu fie parasit de Meghan Markle. Era ingrozit de acest gand

14:10, 05.06.2024 - Se pare ca relația prințului Harry și Meghan Markle cam scarțaie, și conform surselor, se intampla de ceva timp. In acest context au aparut noi informații care vorbesc despre gestul extrem facut de Prințul Harry de teama sa nu fie parasit de Meghan Markle. Scarțaie relația dintre Prințul Harry și Meghan…

Regele Charles, mai suparat ca niciodata pe fiul sau, Harry. Gestul care l-a scos din minți pe monarh, și Prințul William e furios

18:50, 17.05.2024 - Meghan Markle și Prințul Harry au fost acuzați ca au fost intr-un turneu regal neoficial in Nigeria, iar acest lucru i-a infuriat teribil pe Regele Charles și prințul William. Se pare ca Suveranul este mai suparat ca niciodata! Gestul care l-a scos din minți pe monarh. Regele Charles, suparat foc pe…

Afaceristul care și-a lasat compania angajaților, prin testament. Moartea sa a starnit un val de emoție

17:00, 06.05.2024 - Gestul unui antreprenor din Italia a starnit, la moartea sa, un val de emoție in intreaga regiune Friuli-Venezia Giulia. Piero Pittaro și-a lasat intreaga afacere drept moștenire angajaților, scrie rotalianul.com.

Tzanca Uraganu, primele imagini cu locul unde va fi priveghiul nepoțelului sau! S-au facut pregatiri o noapte intreaga pentru Lucas / FOTO

11:30, 01.05.2024 - Tzanca Uraganu a publicat primele imagini din locul in care a fost organizat priveghiul lui Lucas. Cantarețul a stat acolo o noapte intreaga, alaturi de familia nepoțelului sau. Cu toții au inima indurerara și nu le vine sa creada ca Lucas s-a stins din viața.

Ce au facut Printul Harry si Meghan Markle dupa ce au aflat de boala lui Kate. Gestul care nu l-a impresionat deloc pe Printul William

08:15, 26.03.2024 - Zilele trecute, Kate Middleton și-a facut curaj și a vorbit in public despre diagnosticul dur pe care l-a primit de la medici. Ea a aflat ca sufera de cancer dupa ce a suferit o operație abdominala la finalul lunii ianuarie. Vestea i-a șocat pe mulți, dar mai ales pe Printul Harry si Meghan Markle,…

Cum a supraviețuit in padure Radu Ayan, baiatul de 2 ani, disparut in Botoșani, la -5 grade Celsius, o noapte intreaga: ”Mi-a fost frica, m-am ascuns”

09:35, 20.03.2024 - Radu Ayan a devenit un miracol pentru locuitorii din Botoșani, dupa ce a supraviețuit in padure o noapte intreaga, la -5 grade. Baiețelul a facut declarații despre ceea ce s-a intamplat timp de 25 de ore, in care a fost dat disparut și cautat de sute de persoane.

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.


Ce parere ai despre aceasta stire?