Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prinţul Charles ştie să facă prăjituri şi cremă de ciocolată. Vezi pozele haioase

Publicat:

a vizitat cofetaria din Scotia in calitate de Duce de Rothesay si nu s-a sfiit sa imbrace echipamentele speciale si sa-si suflece manecile pentru a trece la treaba.

, proaspat bunic, dupa ce si au adus pe lume primul lor copil si mostenitorul tronului , s-a distrat copios turnand topping si creme de capsuni si ciocolata pe dulciurile din cofetarie.

Demonstrand ca un print trebuie sa stie sa prepare dulciuri si prajituri de calitate, a incercat chiar sa faca un model frumos pe niste…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum decurge tratamentul lui Kate Middleton. Prințesa de Wales urmeaza o chimioterapie preventiva pentru cancer

13:40, 17.05.2024 - Printul William al Marii Britanii a vorbit despre tratamentul lui Kate Middleton. Prințesa de Wales a fost diagnosticata cu cancer in acest an, iar acum urmeaza o chimioterapie preventiva pentru aceasta boala cu care se confrunta. Iata cum se simte ea acum!

Rețeta de prajitura Seara de Mai 

16:56, 11.05.2024 - Aceasta prajitura se topește in gura, oferind un blat pufos și o umplutura delicioasa de ciocolata. Iata cum poți prepara aceasta minunație chiar și ca incepator in bucatarie.(sursa:https://www.delicatese.net/). Ingrediente pentru blat: 4 oua 1 cana (200 ml) zahar pudra 1 cana faina 3 linguri pudra…

Printul William, anunț despre starea de sanatate a soției, Kate. Prințesa de Wales face chimioterapie preventiva

11:56, 11.05.2024 - Printul William al Marii Britanii a declarat vineri ca sotia lui, Kate, ''se simte bine'', intr-un rar comentariu public despre starea de sanatate a printesei de Wales, care urmeaza o chimioterapie preventiva pentru cancer, informeaza observatornews.ro .

VIDEO - Printul William a revenit la indatoririle publice dupa dezvaluirea cancerului de care sufera sotia sa

08:21, 19.04.2024 - Printul William al Marii Britanii a revenit joi la indatoririle publice, pentru prima data de cand sotia sa Kate a dezvaluit ca face chimioterapie preventiva pentru cancer, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Printul William se intoarce la munca. Sotul lui Kate Middleton, prima reactie dupa anuntul bolii: „In cele mai tragice circumstanțe”

13:00, 18.04.2024 - Prințul William iși reia indatoririle regale, incepand de joi, 18 aprilie 2024. Moștenitorul tronului britanic va reveni la angajamentele sale, dupa cateva saptamani in care și-a indreptat toata atenția catre partenera lui de viața, Kate Middleton, și copiii lor. Prințul William iși reia indatoririle…

Kate Middleton a primit un nou diagnostic grav, dupa ce a aflat ca sufera de cancer. Starea psihica a Prințesei de Wales ar fi afectata

09:35, 15.04.2024 - Vești proaste pentru Familia Regala a Marii Britanii. Kate Middleton a primit un nou diagnotic grav, dupa ce a alfat ca sufera de cancer. De aceasta data, noua boala i-at afecta starea psihica. Prințesa de Wales il are alaturi de soțul ei, Prințul William, in toata aaceasta perioada dificila.

Rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Un desert delicios pentru Ziua Internaționala a Femeii

11:10, 08.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii, ți-am pregatit o rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Este un desert delicios și perfect pentru aceasta zi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?