Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prințul Charles, implicat într-un nou scandal privind donațiile! Câți bani a acceptat de la frații lui Osama bin Laden

Publicat:

Prințul Charles este in centrul unui nou scandal. Moștenitorul coroanei britanice ar fi primit o donație de un milion de lire sterline pentru organizațiile sale caritabile din partea rudelor lui Osama bin Laden, potrivit unui raport publicat de presa britanica. a raportat ca Fondul de Caritate al Prințului de Wales a primit banii […] The post Prințul Charles, implicat intr-un nou scandal privind donațiile! Cați bani a acceptat de la frații lui Osama bin Laden first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Raspunsul prințului William cind a fost intrebat despre starea lui Kate

23:11, 02.05.2024 - Printul William a oferit marți citeva informații despre printesa Kate si familia sa, in timpul unei vizite oficiale la un centru de prevenire a sinuciderilor din Newcastle, relateaza BFMTV. "Va suparati daca va intreb cum se simt sotia si copiii dumneavoastra?" a fost intrebat printul de Wales de o…

Inlocuitorul lui Luis Rubiales la Federația de Fotbal a Spaniei, implicat intr-un scandal de corupție

18:45, 12.04.2024 - ​Pedro Rocha, presedintele interimar al Federației de Fotbal a Spaniei, a fost și el inculpat și audiat vineri intr-un scandal de corupție ce se refera la nereguli in contractele semnate de RFEF in ultimii cinci ani.

Ce a remarcat un expert in limbajul trupului in mesajul lui Kate Middleton, cand a anunțat ca are cancer - VIDEO

09:25, 26.03.2024 - Kate Middleton a marturisit ca vestea diagnosticului a fost un „șoc” pentru ea, soțul ei, Prințul William, și cei trei copii ai lor. Intr-o ținuta casual, așezata pe o banca cu flori de primavara inflorite in fundal, Prințesa de Wales a incercat sa afișeze curaj in fața publicului, a declarat expertul…

De ce a ajuns Rusia in vizorul gruparii teroriste ISIS. Kremlinul și Casa Alba, in vizor

10:20, 24.03.2024 - Aceasta amenințare latenta a luat viața vineri, 22 martie, ISIS revendicand responsabilitatea pentru un masacru intr-o sala de concert intr-o localitate din apropierea Moscovei. Acesta este cel mai mortal atac jihadist pe teritoriul Rusiei de la criza ostaticilor din 2002 din capitala federației. Experții…

Scandal de proporții in Spania! Un roman a aruncat cu pietre in polițiști și i-a injurat. Ce pedeapsa a primit: ”Clovnilor! Nu ma prindeți!”

20:51, 12.03.2024 - Un roman a ajuns in atenția autoritaților, dupa ce a facut un scandal de proporții in Spania! Acesta i-a injurat pe polițiști, iar mai apoi a aruncat cu bolovani in ei. Oamenii legii au luat masuri mediat și l-au arestat. Iata ce pedeapsa a primit din partea instanței.

Primarul Clujului, implicat intr-un uriaș scandal fotbalistic. „Speram ca instanțele sa starpeasca minciunile domnului Boc”

11:25, 10.03.2024 - O postare in care critica un club de fotbal ca a facut blat ii va aduce primarului Emil Boc un proces in instanța. Cel puțin asta au declarat reprezentanții instituției sportive care se declara șocați de „afirmațiile iresponsabile” ale edilului.

Gheboasa, implicat intr-un scandal uriaș! Trapperul este suspect intr-un dosar de deținere de droguri de risc

14:45, 02.03.2024 - Probleme pentru trapperul Gheboasa. Potrivit informațiilor aparute in presa, acesta este cercetat pentru consum de droguri, dupa ce a fost depistat in Capitala avand asupra sa o cantitate de canabis. “Fata de un suspect sunt continuate cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere, fara…


Ce parere ai despre aceasta stire?