Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Principalul evemeniment spațial, sărbătorit de Google printr-un doodle special

Publicat:

PLUTO este sarbatorita Google. aparținand NASA se apropie de destinația misiunii sale, planeta pitica Pluto, fiind la o zi de intalnirea istorica cu acest corp cosmic indepartat, dupa o calatorie care a durat mai mult de 9 ani, conform Reuters, scrie romaniatv.net.

Pluto și cel mai mare satelit al sau, Charon, se afla in rotație sincrona și astfel o fața a lui Pluto se afla mereu orientata spre aceeași parte a lui Charon. Ceilalți patru sateliți ai lui Pluto, in ordinea marimii sunt Nix, Hydra, Kerberos și Styx.

Pamantenii au, pentru prima data, șansa de a privi…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Google a lansat un doodle nou pe 29 mai 2024. Unde e vizibil și ce eveniment marcheaza ilustrația

12:06, 29.05.2024 - Google a dedicat ziua de 29 mai 2024 unui eveniment despre care puțini oameni știu. Browserul a realizat un doodle animat pentru Double Cicada Brood. Iata unde este vizibil și ce reprezinta acesta.

China intenționeaza sa devina principalul jucator pe piața turismului spațial

13:00, 17.05.2024 - Pe o piața aflata in plina dezvoltare, cea a turismului spațial, CAS Space, o companie comerciala spațiala din China, a anunțat ca va lansa un nou vehicul destinat acestui tip de turism, unul care va efectua primele zboruri de test in anul 2027, urmand ca acesta sa poarte primii turiști la limita spațiului…

Google a lansat un doodle nou pe 19 aprilie 2024. Unde e vizibil și ce eveniment marcheaza ilustrația

12:30, 19.04.2024 - Google a lansat un doodle nou pe 19 aprilie 2024, iar aceasta ilustrație speciala marcheaza cea de-a 155-a aniversare a Dr. Elvira Rawson de Dellepiane, o figura proeminenta a mișcarii feministe din Argentina și una dintre primele femei medic din țara.

Google a lansat un doodle nou pe 19 arpilie 2024. Unde e vizibil și ce eveniment marcheaza ilustrația

11:45, 19.04.2024 - Google a lansat un doodle nou pe 19 aprilie 2024, iar aceasta ilustrație speciala marcheaza cea de-a 155-a aniversare a Dr. Elvira Rawson de Dellepiane, o figura proeminenta a mișcarii feministe din Argentina și una dintre primele femei medic din țara.

Google a lansat un doodle nou pe 16 arpilie 2024. Unde e vizibil și ce eveniment marcheaza ilustrația

13:31, 16.04.2024 - Pe 16 aprilie 2024, motorul de cautare cel mai utilizat la nivel mondial, Google, a surprins utilizatorii sai cu un nou doodle. Ilustrația remarcabila, care iși face simțita prezența pe pagina principala a motorului de cautare, marcheaza o personalitate din lumea artei și literaturii: Etel Adnan.

ONU avertizeaza: „Mai avem la dispoziție doar doi ani pentru a ne salva planeta”

09:31, 11.04.2024 - Șeful agenției ONU pentru clima spune ca mai avem la dispoziție doar doi ani pentru a ne salva planeta. El face apel la guverne, bancile de dezvoltare și oamenii de afaceri sa redirecționeze sume uriașe acestui scop, transmite Reuters.

Google se confrunta cu probleme de Wi-Fi in noul sau birou `inteligent`

10:11, 09.03.2024 - Noul birou "Bay View" al Google din Mountain View, California, are probleme cu Wi-Fi-ul de luni de zile. Semnalul este extrem de slab. Google a laudat nenumaratele inovații din prima cladire proiectata și construita in intregime de gigantul web, mutand chiar și angajați pentru a se concentra pe cel…

Italia va gazdui principalul centru de control pentru constelatia de sateliti a Uniunii Europene

15:00, 04.03.2024 - Un centru spatial din inima Italiei urmeaza sa gazduiasca principalul centru de control pentru IRIS2, constelatia de sateliti a Uniunii Europene, a anuntat luni ministrul Industriei din Italia, potrivit Reuters, potrivit Agerpres. Centrul spatial Fucino, unul dintre cele mai mari teleporturi pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?