Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primul mesaj al lui Nicoll, tânăra rănită grav care a mers în Colectiv cu fratele ei: "Vă rog frumos să mă înţelegeţi că... "

Publicat:

Nicoll si se numara printre ranitii grav în clubul Colectiv. Tânara a fost constienta mereu, iar ieri a postat un mesaj pe o retea de socializare.

Nicoll a intrat pentru prima oara pe internet dupa ce a fost ranita în clubul Colectiv. Tânara le-a multumit tuturor celor care au sprijinit-o si au ajutat-o în aceste momente grele.

&"Hey! Dupa fix 3 saptamâni nu tocmai ok pentru mine, am reusit sa intru pe internet. Va multumesc tuturor pentru sustinere si va rog frumos sa ma întelegeti ca nu va pot raspunde asa cum…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de mare și frumos a crescut fiul lui Gojman. Fostul concurent de la Insula Iubirii s-a mandrit cu acesta pe internet

13:00, 25.05.2024 - Ionuț Gojman, fostul concurent de la „Insula Iubirii” difuzata pe Antena 1, continua sa atraga atenția și simpatia publicului, insa de data aceasta nu pentru relațiile amoroase ale sale, ci pentru relația sa adorabila cu fiul sau.

Vaduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburator. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”Dupa atația ani de iubire...”

12:50, 16.04.2024 - Costel Corduneanu și-a pierdut viața in timpul unei operații, la un spital din Targu Mureș. A lasat in urma familia indurerata, printre care și pe soția Grațiela, care și-a strigat durerea pe internet.

Patrocle a fost vazut pentru prima data la 17 zile de la dispariție: „Cel mai frumos mesaj cu cea mai frumoasa poza din lume”

14:10, 03.04.2024 - Un anunț facut in aceasta dimineața i-a bucurat pe cei care l-au cautat zi și noapte pe micuțul Patrocle fara incetare. Acesta a fost vazut intr-o zona a capitalei alaturi de alți doi caței care au avut grija de el pana in prezent. Deși a fost vazut, pentru un moment, micuțul nu a fost prins.

Bogdan Ivan: S-a ajuns la o forma finala a Contractului colectiv de munca dintre sindicatul reprezentativ si Posta Romana / S-a stabilit o crestere salariala cuprinsa intre 350 si 370 de lei net, la 1 iunie si 1 septembrie / Mesaj pentru pensionari

21:55, 02.04.2024 - “Dupa zeci de ore de negocieri, s-a ajuns la o forma finala a Contractului colectiv de munca dintre sindicatul reprezentativ si Compania Nationala Posta Romana, un Contract colectiv de munca care trebuia sa fie semnat acum 114 zile. A fost semnat astazi, dupa indelungi negocieri si discutii. Ideea de…

Greva generala la Posta Romana in data de 1 Aprilie. Conducerea companiei a luat la cunostinta de decizia sindicatului de a declansa conflictul colectiv de munca / Mesaj catre pensionari: Isi vor primi drepturile in termen!

19:55, 31.03.2024 - Compania Nationala „Posta Romana” transmite intr-un comunicat oficial ca a pus la dispozitia salariatilor toate posibilitatile financiare ale Companiei pentru evitarea acestui conflict colectiv de munca. ”Compania a solicitat medierea, insa reprezentantii SLPR au refuzat acest lucru. In contextul in…

Cristi Spaidar, fratele lui Vali Spaidar, a fost eliberat din inchisoare! Ce mesaj le-a transmis parinților sai / VIDEO

14:35, 29.03.2024 - Vali Spaidar are motive sa radieze de bucurie, asta pentru ca fratele lui a fost eliberat din inchisoare, iar acum il are alaturi de el. Ce mesaj le-a transmis Cristi Spaidar parinților lui pe TikTok.

Ce mesaj a postat fratele Fanicai, la aproape 15 ani de cand soția lui Florin Salam s-a stins din viața. La ce, sau la cine face referire barbatul: "A venit randul sa-ți fac dreptate..." / VIDEO

12:16, 07.03.2024 - La aproape 15 de cand Fanica, cea care a fost soția lui Florin Salam, s-a stins din viața, fratele acesteia a transmis un mesaj controversat pe rețelele de socializare. La ce, sau la cine face referire barbatul in postarea sa.

Daria Navalnaia, fiica lui Alexei Navalnii, mesaj emoționant pe internet. Postarea facuta de tanara, dupa moartea parintelui: "Ai fost și vei ramane mereu eroul meu"

15:55, 02.03.2024 - Sunt momente triste pentru cei ce l-au cunoscut pe Alexei Navalnii! Atat apropiații, cat și cei care au interacționat catuși de puțin cu el il plang pe liderul opoziției din Rusia. Dupa ce a fost condus pe ultimul drum, acum, Daria Navalnaia, fiica lui Alexei Navalnii, a transmis un mesaj emoționant…


Ce parere ai despre aceasta stire?