Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primii artisti anuntati la Awake Festival 2018: Wilkinson, Milky Chance, The Subways

Publicat:

Awake, primul festival boutique din Romania, anunta primii artisti ce vor urca pe scena la cea de-a doua editie, care va avea loc intre 17-19 august. Wilkinson in fomula live, , , alaturi de , Fink, Subcarpati cu invitati speciali Hanu’ cu Braga, Mihail, si Satra B.E.N.Z vor concerta pe din Gornesti, la doar 20 de minute de .

0  0 0 0 0 0

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primii artiști confirmați la NEVERSEA 2024

12:00, 09.05.2024 - Neversea are loc intre 4-7 iulie 2024 la Constanța. Cei care nu și-au achiziționat inca un abonament pentru cea de-a șasea ediție a festivalului Neversea o pot face de pe neversea.com/tickets.

Selly a scos din buzunar 2,5 milioane de dolari pentru Travis Scott! Unul dintre cei mai mari artiști ai lumii va canta in Romania

12:51, 23.04.2024 - Selly uimește din nou! Vloggerul celebru il aduce pe Travis Scott in Romania pentru a concerta la festivalul in care este co-fondator! Iata unde și cand va putea fi vazut marele artist internațional iubit de intreaga planeta!

De ce suntem penultimii in UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”

23:50, 18.04.2024 - Romania este pentru a treia luna consecutiv țara cu cea mai mare inflație, conform statisticilor Eurostat, iar ca și cum nu ar fi de ajuns, doar bulgarii caștiga mai puțin. Analistul economic Adrian Negrescu explica, pentru „Adevarul”, cum s-a ajuns aici și de ce statul nu are soluții.

Știrile Antena Stars. Primii artiști confirmați la „Beach, Please!”. Selly a declarat ca Anitta va canta pe scena din Costinești: „Mai urmeaza și alte anunțuri”

19:15, 10.04.2024 - Selly, unul dintre cei care se ocupa de „Beach, Please!” promite ca festivalul de anul acesta va fi cel puțin la fel de spectaculos precum cel de anul trecut. Wiz Khalifa urmeaza sa vina pentru prima data in Romania, la fel și Anitta.

Romania este in spațiul aerian și maritim Schengen. Primul avion a venit de la Viena

10:30, 31.03.2024 - Primii romani care au beneficiat de intrarea Romaniei in spațiul aerian Schengen (Air Schengen) au fost pasagerii unui zbor care plecase de la Viena și care a aterizat, in noaptea de sambata spre duminica, pe aeroportul București Otopeni. Romania a intrat parțial in Schengen (in spațiul aerian și maritim…

Compania Naționala Aeroporturi: „Prima cursa integral operata fara control de frontiera din spatiul Schengen este, usor ironic, cursa Austrian Airlines de la Viena”

09:30, 31.03.2024 - Purtatorul de cuvant al Companiei Nationale Aeroporturi București, Valentin Iordache, a declarat duminica, 31 martie, dupa ce Romania a intrat in Schengen aerian și maritim, ca primul avion care a aterizat pe „Otopeni” dupa miezul nopții, și pentru care nu s-a mai facut control de frontiera, a fost…

Delia a rabufnit dupa ce imaginea ei a fost trucata și folosita pentru escrocherii: „Țepe! Nu mai haliți vrajeli”

16:25, 05.03.2024 - Recent, cunoscuta artista Delia a fost supusa unei noi forme de frauda online, fiind victima unui episod de deep fake. Aceasta practica inșelatoare, care implica falsificarea identitații unei persoane in mediul virtual, a declanșat o reacție furioasa din partea artistei, care și-a avertizat ferm fanii…


Ce parere ai despre aceasta stire?