Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele teste umane pe vaccinul produs de AstraZeneca împotriva COVID-19 sunt promiţătoare

Publicat:

Vaccinul experimental impotriva COVID-19 produs de compania AstraZeneca este sigur si produce un raspuns imunitar, conform rezultatelor primelor stadii ale testelor clinice pe voluntari sanatosi, sustin datele oferite publicitatii , potrivit , preluata de Agerpres. Vaccinul, denumit AZD1222 si dezvoltat de AstraZeneca in colaborare cu cercetatori de la , nu a prezentat niciun efect secundar grav si a determinat productia de anticorpi precum si un raspuns imunitar din partea celulelor T, conform rezultatelor publicate in jurnalul medical . „Speram ca…

Citeste articolul mai departe pe ziarulprahova.ro…  

Sursa articol: ziarulprahova.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un medicament preventiv testat de AstraZeneca impotriva COVID-19 reduce riscul de imbolnavire la pacientii vulnerabili

00:16, 20.05.2024 - O terapie preventiva testata de AstraZeneca impotriva COVID-19 a redus riscul de infectie la pacienti cu imunitate mai slaba in cadrul fazei finale a unui studiu clinic, indeplinindu-si astfel obiectivul principal, a anuntat joi aceasta companie farmaceutica, informeaza Reuters. Terapia bazata pe anticorpi…

AstraZeneca retrage vaccinurile impotriva Covid-19

09:50, 08.05.2024 - AstraZeneca a anunat c a demarat retragerea la nivel mondial a vaccinului su împotriva Covid19. Compania farmaceutic a adugat de asemenea c va proceda la retragerea autorizaiilor de punere pe pia a Vaxzevria în Europa.Comunicatul oficial vine dup recunoaterea în instan la Londra &ici...

AstraZeneca iși retrage vaccinul impotriva Covid-19 din toate țarile

09:35, 08.05.2024 - Compania farmaceutica AstraZeneca a anuntat marti ca a initiat retragerea la nivel mondial a vaccinului sau anti-COVID-19 din cauza unui "surplus de vaccinuri actualizate disponibile", relateaza Reuters, conform News.ro.

AstraZeneca retrage vaccinul sau impotriva COVID-19 la nivel mondial. Care este motivul

09:30, 08.05.2024 - Decizia de retragere la nivel global a serului anti-COVID-19 Vaxzevria, produs de AstraZeneca, a fost luata de compania farmaceutica anglo-suedeza din cauza existenței unui „surplus de vaccinuri actualizate disponibile”, relateaza agenția Reuters, citata de News.ro.In același timp, compania a decis…

Vaccinul anti-COVID al AstraZeneca, retras de la comercializare de catre Comisia Europeana

23:06, 06.05.2024 - Comisia Europeana (CE) a notificat pe 27 martie ca, la solicitarea proprietarului – AstraZeneca –, retrage de maine, marți, autorizația de introducere pe piața a medicamentului, potrivit agenției EFE, citata de Extra. AstraZeneca justifica retragerea din cauza lipsei cererii și a surplusului de vaccinuri…

AstraZeneca recunoaște ca vaccinul sau anti-COVID poate provoca un efect secundar rar

08:45, 01.05.2024 - Gigantul farmaceutic AstraZeneca a fost dat in judecata in cadrul unei acțiuni colective in legatura cu afirmațiile potrivit carora vaccinul sau, dezvoltat impreuna cu Universitatea Oxford, a provocat decese și vatamari grave in zeci de cazuri. Pharmaceutical company AstraZeneca admitted in court for…

AstraZeneca a recunoscut in documentele din instanța ca vaccinul sau anti-COVID poate provoca un efect secundar rar

06:35, 01.05.2024 - Gigantul farmaceutic AstraZeneca a fost dat in judecata in cadrul unei acțiuni colective in legatura cu afirmațiile potrivit carora vaccinul sau, dezvoltat impreuna cu Universitatea Oxford, a provocat decese și vatamari grave in zeci de cazuri. Citește și: Victor Ponta a dat in judecata statul roman,…

BioNTech spera sa lanseze in 2026 primul sau medicament anticancer, bazat pe tehnologia ARN mesager și „adaptat fiecarui pacient”

21:25, 20.03.2024 - Compania farmaceutica germana BioNTech, care a dezvoltat unul dintre vaccinurile inovatoare impotriva COVID-19, a anunțat miercuri, 20 martie, ca isi propune comercializarea unui prim medicament impotriva cancerului in 2026, in principal gratie aceleiași tehnologii bazate pe ARN mesager (ARNm), scrie…


Ce parere ai despre aceasta stire?