Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele măsuri impuse de Rusia după ce SUA au atacat baza aeriană din Siria

Publicat:

Rusia a luat masuri suplimentare pentru a asigura securitatea fortelor sale in Siria dupa atacul cu rachete de croaziera al SUA asupra bazei siriene Shayrat din 7 aprilie, a declarat miercuri ministrul apararii rus, generalul de armata , citat de DPA, conform agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noul ministru al Apararii din Rusia bate cu pumnul in masa: primele masuri pentru frontul din Ucraina

18:50, 13.05.2024 - Noul ministru al Apararii din Rusia anunța primele masuri pentru frontul din UcrainaNoul ministru al Apararii din Rusia, Andrei Belousov, a vorbit intr-o Comisie Parlamentara despre razboiul din Ucraina, totul ca parte a procesului sau de confirmare in funcție.

Brittney Griner spune ca s-a gandit sa se sinucida in primele saptamani in inchisoarea din Rusia

09:51, 02.05.2024 - Vedeta WNBA Brittney Griner a declarat ca s-a gandit sa se sinucida in primele saptamani petrecute intr-o inchisoare din Rusia, dupa ce a fost arestata in 2022 pentru acuzatii legate de droguri, relateaza AP.

Bombardamentele rusești copleșesc apararea aeriana ucraineana, slabita de intarzierea ajutorului militar occidental

10:45, 30.04.2024 - In martie și aprilie, Rusia a lansat un nou val de atacuri aeriene in masa asupra infrastructurii energetice din Ucraina. Acest nou val de atacuri rusești, exploatand deficitul tot mai mare de sisteme cheie de aparare aeriana și de muniție, forțeaza Ucraina sa ceara din nou ajutor, arata o analiza realizata…

Ucrainenii au atacat cu drone o baza aeriana din Rusia: 6 bombardiere distruse, 8 avariate (presa)

13:15, 05.04.2024 - Ucraina a atacat cu drone o baza aeriana militara din Rusia joi noapte, reușind sa distruga șase avioane și sa avarieze alte opt, potrivit unor din serviciile de informații militare ucrainene, citate de presa din Ucraina, dar și de agențiile de presa internaționale.

Rusii au atacat puternic Kievul: capitala a fost afectata de mai multe explozii, in urma unui bombardament matinal

07:05, 24.03.2024 - Mai multe explozii au avut loc la Kiev si intreaga Ucraina a fost plasata in alerta, dupa ce Rusia a lansat un val de atacuri aeriene, potrivit BBC, citat de news.ro. Polonia afirma ca a activat fortele aeriene pentru a asigura siguranta spatiului aerian polonez, dupa ce atacurile au vizat si orasul…

Rușii au atacat Kievul cu rachete Kinjal. Explozii in centrul capitalei ucraienene, zece oameni raniți. E alerta aeriana in toata țara

07:50, 21.03.2024 - Mai multe explozii au fost auzite joi dimineata in centrul capitalei Kiev dupa o alerta aeriana de rachete si drone lansate de Rusia. Cel puțin 10 persoane au fost ranite in atac, printre ele fiind și un copil. 

Ce urmeaza sa se intample cu familia lui Radu Ayan, copilul de doi ani din Botoșani care a fost dat disparut. Autoritațile vor sa ia primele masuri

19:00, 18.03.2024 - Radu Ayan a fost cautat cu disperare de peste 200 de oameni in urma cu o zi, dupa ce a disparut, in timp ce se afla in grija bunicii. Acum, autoritațile vor sa ia primele masuri, dupa ce copilul ar fi plecat intr-un moment de neatenție.

CRIMINALITATE CIBERNETICA Hackerii ruși au atacat codul software de la Microsoft

19:25, 09.03.2024 - Criminalii cibernetici din Rusia au accesat sistemul Microsoft de saptamani intregi. Grupul de hackeri a furat, printre altele, e-mailuri de la directori. The post CRIMINALITATE CIBERNETICA Hackerii ruși au atacat codul software de la Microsoft first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?