Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele imagini din satelit. Baza rusească din Crimeea, avariată de explozii. Moscova amenință cu „Ziua Judecății”

Publicat:

Imaginile din satelit arata pagube importante și mai multe avioane de razboi rusești distruse la o baza aeriana din Crimeea, in urma exploziilor de la inceputul acestei saptamani. , situata in vestul Crimeei, aflata sub control rusesc, a fost zguduita marți de o serie de explozii care au provocat moartea unei persoane. Ucraina nu […] The post Primele imagini din satelit. Baza ruseasca din Crimeea, avariata de explozii. Moscova amenința cu „Ziua Judecații” first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini din satelit cu podul Kerci arata ca Ucraina n-ar mai avea de ce sa-l atace. Rusia folosește alt traseu ca sa transporte muniție

13:45, 07.05.2024 - Moscova nu mai folosește podul Kerci, care leaga Rusia continentala de Crimeea, pentru a-și aproviziona trupele de pe front, și a trecut la utilizarea rutelor terestre, arata imagini din satelit obținute de The Independent.

Rusia amenința Marea Britanie cu „consecințe catastrofice” daca Ucraina va ataca teritoriul rus cu arme britanice

18:50, 06.05.2024 - Rusia a avertizat, luni, Marea Britanie ca daca Ucraina va folosi arme britanice pentru a ataca teritoriul rus, cum a sugerat ministrul britanic de Externe David Cameron, Moscova ar putea riposta prin atacuri asupra instalatiilor si echipamentelor militare britanice amplasate atat in Ucraina cat si…

Moscova anunța o riposta 'devastatoare' daca Ucraina va lovi podul din Crimeea

21:10, 03.05.2024 - Oricarui atac ucrainean susținut de Occident impotriva podului din Crimeea sau a Crimeei insasi i se va raspunde puternic de catre Rusia, a declarat vineri purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, citata de Reuters, conform Rador Radio Romania.

Lavrov. Rusia nu vrea armistitiu cu Ucraina nici in cazul reluarii negocierilor de pace

18:50, 19.04.2024 - Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat vineri ca Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina nici macar in eventualitatea reluarii negocierilor de pace, transmite agentia EFE. „Spre deosebire de istoria de la Istanbul (negocierile ruso-ucrainene din martie 2022), nu vom face niciun fel…

Prima ieșire publica a lui Vladimir Putin dupa masacrul de la Moscova: Toți cei care au ordonat atacul vor fi pedepsiți!

15:15, 23.03.2024 - "Toți atacatorii arestați incercau sa fuga in Ucraina. Informații preliminare arata ca unele persoane din partea ucraineana se pregatisera sa-i lase sa treaca granița dinspre Rusia.Toți cei responsabili de atacul de la Moscova vor fi toți pedepsiți! Nu-i vom lasa pe inamicii noștri sa ne divizeze.Ziua…

„Moarte pentru moarte”. Medvedev amenința Ucraina cu o razbunare „prin teroare” dupa atacul din Moscova: „Trebuie distruși fara mila”

22:00, 22.03.2024 - Dmitri Medvedev amenința cu o razbunare „prin teroare” dupa atacul armat din sala de concert de la Moscova. Fostul locțiitor al lui Putin spune ca daca atacul a fost comis de „teroriști ai Kievului, trebuie gasiți și distruși fara mila, inclusiv oficialii statului”.

Celebrand realegerea. Putin a salutat anexarea de teritorii ucrainene

09:20, 19.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a salutat luni seara „intoarcerea la patrie” a teritoriilor ucrainene ocupate de Moscova, aclamat de o multime adunata in Piata Rosie dupa realegerea sa zdrobitoare la un scrutin prezidential fara opozitie, relateaza AFP. Putin, care se afla la putere de aproape un sfert…

Avertismentul Germaniei. Evoluțiile recente din Republica Moldova, similare cu cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina și Rusia.

09:46, 01.03.2024 - Ministrul german de externe Annalena Baerbock considera ca evolutiile recente din Republica Moldova le reflecta pe cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia din urma cu cativa ani, cand Moscova a anexat ilegal peninsula Crimeea.


Ce parere ai despre aceasta stire?