Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PRIMELE DEMISII în scandalul deţinuţilor care au scris cărţi în puşcărie

Publicat:

La Brasov au survenit doua demisii din functie, dupa scandal scriitorilor din puscarii. Prima este cea a decanului de la Facultatea de Medicina, din cadrul Universitatii Transilvania, prof. univ. dr. Marius Moga, care a renuntat la functia de director de departament din cadrul Facultatii, pe care o castigase in urma cu cateva saptamani, potrivit adevarul.ro.

O alta demisie vehiculata este cea a unui decan de la Universitatea Spiru Haret, Alexandru Ionas, fost sef al IJP Brasov.

VEZI SI: PROFESORII care au coordonat cartile scrise in PUSCARIE de Becali, Voiculescu, Nastase sau…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Carțile care ne fac mari

06:30, 16.05.2024 - Va propun aici, in fuga primaverii, cateva tilturi aparute recent (sau in curs de publicare) la cateva dintre cele mai importante edituri din Romania. Cercetați-le, cumparați-le, citiți-le, luminați-va!

Remus Pricopie, rectorul SNSPA: "Este fundamental ca Romania sa ramana un stat pivot al democrației și sa fie condusa de oameni serioși, interesați de binele public"

15:36, 07.05.2024 - Remus Pricopie, Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), a declarat ca "este fundamental ca Romania sa ramana un stat pivot al democrației și sa fie condusa de oameni serioși, interesați de binele public".

EDUCAȚIE IN ROMANIA Se pot depune proiecte pentru formarea a 100.000 de profesori in pedagogie digitala

10:45, 11.04.2024 - Ministerul Educației a lansat apelul pentru formarea a peste 100.000 de profesori in pedagogie digitala, de 80 de milioane de euro. Valoarea unui proiect este de minim 2,4  milioane euro .... The post EDUCAȚIE IN ROMANIA Se pot depune proiecte pentru formarea a 100.000 de profesori in pedagogie digitala…

Laura Kovesi, declarație la Timișoara: „Romania este in top 3 justiții din Europa. Sunt singura in masura in acest moment sa fac comparații”

17:26, 04.04.2024 - Laura Codruța Kovesi, procurorul-șef al Parchetului European (EPPO) a declarat joi, 4 aprilie, intr-o intalnire cu studenții din Timișoara, ca in opinia sa, sistemul de justiția din Romania este intre primele trei din Europa. De asemenea, Kovesi a insistat ca Romania nu este mai corupta decat alte țari…

Autoturism care nu avea drept de circulație prin Romania, depistat in PTF Siret

13:36, 04.04.2024 - Un ucrainean in varsta de 34 de ani s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost depistat la volanul unui autoturism care avea placuțe de inmatriculare provizorii emise in Germania, dar care nu puteau fi folosite pe teritoriul Romaniei. Ucraineanul s-a prezentat pe sensul de intrare in țara, in Punctul ...

S-a lansat Salt Bank, prima soluție bancara 100% din Romania: inainte era cunoscuta drept Idea Bank

13:15, 04.04.2024 - Salt Bank, prima banca 100% digitala din Romania, a fost lansata astazi oficiala pe piața, dupa ce a fost cunoscuta sub numele de Idea Bank și achiziționata de Banca Transilvania in 2023.

ROMANIA REALA – Scriitor reclamat la asociația de proprietari ca are prea multe carți in casa

20:15, 25.02.2024 - Romania reala. Se intampla la Deva, acolo unde istoricul Daniel Iancu a fost reclamat de un vecin la asociația de proprietari ca are prea multe carți din casa și din cauza aceasta s-ar putea prabuși blocul. Daniel Iancu a facut publica pe rețelele de socializare aceasta reclamație absurda, iar comentariile…

Romania, invinsa fara drept de apel de Portugalia (24-49), in Rugby Europe Championship 2024

19:10, 17.02.2024 - Nationala Romaniei a fost invinsa fara drept de apel de echipa Portugaliei, cu 49-24 (20-10), sambata, pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf din Bucuresti, in ultimul lor meci din Grupa B din Rugby Europe Championship 2024, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?