Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declaratii dupa ce a aflat ca a fost inselata. Ce a marturisit Katie Price la cateva saptamani dupa cumplita veste

Publicat:

Insarcinata cu cel de-al cincilea copil, vedeta de 36 de ani a descoperit ca , cu care era casatorita de cinci luni, a inselat-o cu cea mai buna pritena a sa, . In urma acestei descoperiri, Katie a pus capat mariajului si si-a continuat proiectele profesionale.

 

Astfel, britanica a lansat zilele trecute un produs de indepartare a vopselei de pe par, Colour B4, ocazie cu care a facut primele declaratii despre problemele prin care a trecut.

 

Imbracata destul de haotic, cu o peruca multicolora…

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Piersic da primele declarații din spital: 'Sunt la recuperare, undeva departe, sunt foarte bine tratat'

09:35, 19.05.2024 - Actorul Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic vineri, starea sa generala fiind stabila, fara modificari semnificative fata de zilele anterioare, au informat reprezentantii Spitalului de Ortopedie "Foisor".

Barbatul care a vrut sa-l omoare pe Robert Fico a facut primele declarații: „Nu sunt de acord cu politica Guvernului”

23:05, 15.05.2024 - Barbatul care l-a impușcat miercuri pe Robert Fico a facut primele declarații și a spus de ce a vrut sa-l omoare pe premierul slovac. Juraj Cintula a afirmat ca „nu este de acord cu politica Guvernului” și acuza ca „presa este lichidata”.

Cum a aflat Iulia Albu ca fostul sot sufera de o boala cumplita. Mihai Albu, primele declaratii: „A fost iubita mea, m-a sprijnit in totalitate”

18:05, 10.05.2024 - Mihai Albu trece prin momente dificile, insa s-a putut bucura de sprijinul celor mai importante persoane din viața sa. Celebrul designer a facut primele declarații despre lupta grea pe care o duce și a facut și o marturisire neașteptata legata de fosta sa soție. Cum a aflat Iulia Albu ca fostul soț…

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Știrile Antena Stars. Dana Marijuana, primele declarații dupa desparțirea de iubit. Spune ca nu vrea sa mai auda de barbați: „Imi doresc...” / VIDEO

16:31, 22.04.2024 - Dana Marijuana trece prin momente dificile dupa ce anulat nunta și s-a desparțit de barbatul care urma sa ii devina soț. In cadrul unui interviu acordat pentru Știrile Antena Stars, artista a spus ce iși dorește in prezent și daca mai crede sau nu in dragoste, dupa toate dezamagirile.

Vladuța Lupau, primele declarații dupa ce a anunțat ca este insarcinata a doua oara. Artista și soțul ei și-au dorit sa devina din nou parinți: „Te iubesc, minune”

21:45, 23.03.2024 - Vladuța Lupau și Adi Rus se pregatesc de un nou capitol in viața lor. Cei doi voiau sa devina parinți din nou, iar dorința este pe cale sa se indeplineasca. Artista este insarcinata din nou și a dat marea veste in cadrul concertului de la Sala Palatului, atunci cand a pregatit un moment special pentru…

Divorțul momentului in showbizul romanesc! Toata lumea credea ca sunt fericiți, primele declarații

16:15, 23.03.2024 - Veste bomba in showbizul din Romania! Vedeta tocmai a confirmat ca se desparte de soțul ei. E foarte cunoscuta in Romania, de aici și șocul fanilor. Carmen Grebenișan și Alex Militaru și-au spus adio! Fosta concurenta de la Asia Express a confirmat separarea de partenerul ei de viața! Iata ce a postat…


Ce parere ai despre aceasta stire?