Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primarul din Crevedia se ascunde când e întrebat despre terenul acordat unui apropiat. „Puteam să intru în primărie să nu răspund”

Publicat:

Primarul din Crevedia, , a evitat intrebarea reporterului Digi24, , despre acordarea unui teren intr-o zona avantajoasa unui frate al consilierului apropiat de edil, in prima ședința dupa exploziile din localitate, care au avut loc la o stație ilegala de GPL. „Eu puteam sa intru in primarie sa nu va raspund, da?”, a fost una dintre reacțiile primarului exclus din PSD. Acesta apoi s-a refugiat intr-un magazin pentru a scapa de reporter.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fost primar si actual candidat PSD la o primarie din Vaslui, retinut dupa ce a incercat sa mituiasca doi politisti

13:25, 20.05.2024 - Un fost primar al comunei Pogana din Vaslui, Marcel Gifu, actual candidat PSD pentru un nou mandat de edil-sef, a fost retinut de politisti dupa ce ar fi incercat sa mituiasca doi politisti, scrie Agerpres, citand surse judiciare.

VIDEO | Ministrului Tataru nu i-a fost rușine la Zapodeni, sa le povesteasca localnicilor despre copilaria sa in aceasta comuna, unde a prașit, a pascut vitele și unde manca o paine pana trecea dealul Chicerei

18:00, 12.05.2024 - DETERMINARE… Ministrul Nelu Tataru a luat județul la pas! Aflat in plina campanie in nordul județului, acesta a trecut prin locul in care a copilarit, satul Portari, din comuna Zapodeni. In centrul comunei, chiar langa Primarie, ministrul Tataru era așteptat de peste 100 de oameni, in frunte cu Florin…

Romașcanu, despre sprijinul acordat lui Cirstoiu de coaliție: Poate ca puteam face mai mult

15:51, 22.04.2024 - Senatorul Lucian Romașcanu, purtatorul de cuvant al PSD, a declarat, luni, ca cei doi lideri ai coaliției PSD-PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciuca, nu au decis inca daca Catalin Cirstoiu ramane candidatul la Primaria Municipiului București (PMB).

Strada construita de Primaria Targu Jiu pe terenul unui cetațean, inainte sa-l exproprieze și sa-l despagubeasca

19:45, 10.04.2024 - O strada din municipiul Targu Jiu a fost construita de Primarie pe terenul unui cetațean care este inca proprietar in acte. In plus, acesta nu a primit pana acum niciun leu sub forma de despagubire.

Terenul de sub Dock, vandut de primarie catre Lotus Center

09:10, 02.04.2024 - In urma ședinței ordinare a Consiliului Local de joi, s-a votat proiectul de hotarare prin care terenul de pe strada Emilian Mircea Chitul, ocupat de restaurantul ,,Dock”, se vinde societații Lotus Center.

Tatal patronului stației GPL care a explodat in Crevedia candideaza pentru un nou mandat de primar in Caracal

15:31, 27.03.2024 - Ion Doldurea, actualul primar din Caracal, candideaza pentru un nou mandat la Primarie, tot din partea PSD, deși renunțase la toate funcțiile din partid, la cererea ”in unanimitate„ a organizației județene și celei locale.

Primaria Alba Iulia concesioneaza o parcela de 1,8 ha pentru investitori, in zona șoselei de centura. Care este prețul de pornire

21:35, 29.02.2024 - Primaria Alba Iulia concesioneaza o parcela de 1,8 ha pentru investitori, in zona șoselei de centura. Care este prețul de pornire Primaria Alba Iulia concesioneaza o parcela de 1,8 ha pentru investitori. Consiliul Local din Alba Iulia a aprobat, in ședința de joi, 29 februarie, scoaterea in procedura…


Ce parere ai despre aceasta stire?