Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primarul Bogdan Pivariu a verificat cum se lucrează în Florești, la proiectele publice - FOTO

Publicat:

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a luat la pas toate proiectele publice din localitate, pentru a-i face pe muncitori sa lucreze mai bine. ”Ma bucur de profesionalismul, implicarea și susținerea colegilor din diversele compartimente ale Primariei, precum și a intregii echipe implicate in…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriel Zetea: ”Nelu Dragos candideaza cu incredere pentru un nou mandat de primar in comuna Gardani!”

13:45, 17.05.2024 - In timp ce unii primari lasa sa treaca decenii intregi fara sa inregistreze proiecte notabile realizate pentru comunitate, exista lideri precum Nelu Dragoș, primarul din Gardani, care redefinește ce inseamna progresul și eficiența in administrația locala. In mai puțin de un mandat, Nelu Dragoș a reușit…

Sabin Sarmaș, politicianul invizibil cu ZERO soluții pentru Cluj-Napoca. Fura proiectele primariei și le prezinta ca fiind ale sale! (P)

13:31, 17.05.2024 - Deputatul invizibil Sabin Sarmaș, cum singur se recomanda, se afla in poziții publice de peste 10 ani, fiind, pe rand, consilier local, deputat sau președintele unei instituții naționale privind digitalizarea.

MAI: Intre 1 si 6 mai serviciile publice comunitare nu lucreaza cu publicul!

10:10, 29.04.2024 - Serviciile publice comunitare care elibereaza permise de conducere, certificate de inmatriculare, pasapoarte si carti de identitate au program normal de lucru in zilele de 29 si 30 aprilie, anunta Ministerul Afacerilor Interne. In schimb, in perioada mini-vacantei, respectiv intre 1 si 6 mai, nu se…

Peste 12 km de spațiu pietonal din Florești, asfaltat in ultimii ani. Noi proiecte pentru inființarea trotuarelor. Bogdan Pivariu: „Scopul nostru este ca in urmatorii 4 ani fiecare drum sa aiba trotuar”.

18:30, 17.04.2024 - Infrastructura pietonala din comuna Florești a fost imbunatațita in ultimii ani, iar lucrarile de asfaltare au vizat 12.910 metri de trotuare. Primarul Bogdan Pivariu anunța continuarea eforturilor de creștere a calitații spațiului pietonal.

Ministrul Finanțelor: Investițiile publice sunt mai importante decat discuțiile despre deficitul bugetar

12:35, 04.04.2024 - Proiectele de investitii publice si investitiile care sprijina mediul de afaceri sunt importante pentru tara si nu discutiile despre deficitul bugetar, considera ministrul Finantelor, Marcel Bolos.

Incepe curațenia de primavara in Florești! Pivariu: „E esențial sa semnalam orice act antisocial care dauneaza mediului nostru”

13:30, 14.03.2024 - A inceput curațenia de primavara in Florești. Responsabilii din primarie, alaturi de asistații sociali din comuna, au curațat deja zonele de pe Valea Garboului, strada Razoare și intreaga Centura de Sud pana la intersecția cu Tauțiului. Primarul Bogdan Pivariu ii incurajeaza pe floreșteni sa semnaleze…

Galati: Peste 17 milioane lei pentru digitalizarea spitalelor aflate in administrarea primariei municipiului resedinta

11:11, 13.03.2024 - Primaria municipiului Galati informeaza ca spitalele pe care le are in administrare, respectiv Spitalul pentru Copii ‘Sfantul Ioan’, Maternitatea ‘Buna Vestire’ si Spitalul de Psihiatrie ‘Elisabeta Doamna’, vor primi o finantare totala de peste 17 milioane de lei, prin PNRR, pentru proiecte de digitalizare.…

Simplificarea serviciilor publice, prin lansarea platformei Florești Digital. Primarul Bogdan Pivariu: „Reduce timpul de așteptare al cetațenilor și ofera acces facil la serviciile publice”.

16:56, 21.02.2024 - In comuna Florești a fost lansata platforma „Florești Digital”, prin care cetațenii pot plati taxe și impozite online, dar și depune documente pentru diverse activitați. Digitalizarea serviciilor publice va facilita interacțiunea dintre floreșteni și administrația publica locala.


Ce parere ai despre aceasta stire?