Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primăria Cluj vrea să realizeze PUZ-ul zonei Sopor. Cum pot identifica proprietarii parcelele

Publicat:

Primaria Cluj-Napoca anunța ca organizeaza o dezbatere publica cu privire la realizarea master planului și P.U.Z.-ului pentru zona Sopor, de 250 de hectare, din Municipiul Cluj-Napoca.”Primaria Cluj-Napoca in parteneriat cu O.A.R.T - Ordinul Arhitecților din Romania - filiala Transilvania, va invita…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

REFORMA IMPOZITELOR LOCALE Noile masuri fiscale vor afecta proprietarii de locuințe și vehicule vechi

11:05, 07.06.2024 - Reforma impozitelor locale promisa prin PNRR aduce schimbari semnificative pentru proprietarii de locuințe și mașini din Romania. The post REFORMA IMPOZITELOR LOCALE Noile masuri fiscale vor afecta proprietarii de locuințe și vehicule vechi first appeared on Informatia Zilei .

Vara incepe in Romania cu temperaturi peste cele normale. Unde vor fi 33 de grade Celsius?

07:41, 01.06.2024 - Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate indeosebi dupa-amiaza și seara, cand vor fi averse, descarcari electrice și intensificari de scurta durata ale vantului, in Maramureș, Transilvania, in jumatatea de nord a Moldovei precum și la munte, și doar pe alocuri in restul zonelor. Pe arii…

Afacerea cu care un roman a dat lovitura. E unica in Romania, Regele Charles este cel mai mare fan al sau

18:30, 18.05.2024 - Un roman a dat lovitura cu o afacere inedita. Este vorba despre o plantatie unica in Romania, care crește in Transilvania și unde barbatul cultiva cu succes o planta din strainatate. Leguma din Romania care l-a cucerit pe Regele Charles Mircea Muntean a cultivat o planta originara tocmai din Tibet,…

Prognoza meteo 17 mai 2024. Cum e vremea in Romania și care sunt previziunile ANM pentru astazi

18:00, 16.05.2024 - Meteorologii au emis prognoza meteo pentru data de 17 mai 2024. Vineri sunt așteptate averse insoțite de fenomene electrice prin Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și prin regiunile montane. In restul regiunilor din Romania va ploua izolat.

Fermele din Romania, lovite de un fenomen pagubos. Proprietarii de turme de oi ajung sa munceasca singuri la stana FOTO

12:25, 14.05.2024 - Fermele agricole și zootehnice raman fara ingrijitori intr-un ritm alarmant. Un crescator de ovine, de exemplu, este nevoit sa trudeasca la stana cat e ziua de mare, singura soluție pentru a-și menține afacerea pe linia de plutire.

Imobiliare de Cluj. Cat negociaza proprietarii pentru apartamente

15:20, 03.05.2024 - Cei care doresc sa achiziționeze o locuința incearca sa scada cat mai mult din prețul final, iar loc de tocmeala exista inclusiv la Cluj-Napoca, piața imobiliara cea mai scumpa din Romania.

Cele mai frumoase nave de pasageri pe care le-a avut Romania. Soarta trista a „lebedelor“ Marii Negre

19:10, 11.04.2024 - In perioada interbelica, doua nave de croaziera colindau marile și oceanele. Datorita culorii lor albe, ca niste sculpturi in marmura de Carrara, „Transilvania“ si „Basarabia“ au fost numite „lebedele“ Marii Negre.

Cea mai citita știre a saptamanii: Descoperire arheologica inedita – primul tezaur eneolitic din judet a fost identificat la SanisorCea mai citita știre a saptamanii:

10:10, 06.04.2024 - Muzeul Judetean Mures a anuntat, miercuri, descoperirea primului tezaur eneolitic din judet, care a putut fi documentat in situ de specialisti, pe raza localitatii Sanisor, gratie unui membru al comunitatii arheologilor amatori din Romania, Narcis-George Cartis, descoperirea fiind a doua de acest gen…


Ce parere ai despre aceasta stire?