Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima zăpadă a „dezgolit” noi gropi pe străzile din capitală. Carosabilul va fi plombat cu asfalt rece

Publicat:

Serviciile municipale specializate evalueaza situația pe drumurile din oraș, pentru a interveni in vederea inlaturarii situațiilor de avariere, dupa ciclurile de ingheț/dezgheț din ultima perioada.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Pelerinajul de Florii la București. Ierarhi, preoți, monahi și credincioși vor umple strazile

12:15, 24.04.2024 - Sambata, 27 Aprilie, in ajunul Floriilor, Arhiepiscopia Bucureștilor organizeaza Pelerinajul de Florii, un eveniment religios-misionar ce va aduna ierarhi, preoți, monahi și credincioși din Capitala și județul Ilfov.Pelerinajul va incepe la Manastirea Radu Voda (ora 16.

Mai multe blocuri din capitala și 2 gradinițe, fara apa calda timp de 3 zile: Vezi strazile și perioada de sistare

20:05, 20.04.2024 - „Termoelectrica” S.A. informeaza consumatorii din sectorul Rișcani al capitalei despre sistarea temporara a apei calde menajere in perioada 24 – 26 aprilie 2024, in intervalul orelor 8:00 - 17:00.

Vintul puternic din capitala a dat batai de cap autoritaților municipale

13:10, 29.03.2024 - Serviciile municipale ale Primariei Chișinau informeaza ca lucreaza in teren la inlaturarea crengilor și a copacilor cazuți pe drumurile, trotuarele și in curțile blocurilor din capitala, ca urmare a vintului puternic. Amintim ca Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis pentru astazi, 29 martie 2024,…

Catolicii sarbatoresc duminica Floriile. Procesiunea de pe strazile Capitalei aduce și restricții in trafic

09:45, 24.03.2024 - Traditionala Procesiune de Florii, la care sunt asteptati sa ia parte credinciosi, persoane consacrate si preoti din comunitatile si parohiile romano-catolice din Bucuresti si imprejurimi, va fi organizata, duminica, in Capitala, de Arhiepiscopia Romano-Catolica de Bucuresti.

Capitala va avea un Hub prin intermediul caruia vor fi digitalizate serviciile de management urban si mobilitate urbana

12:00, 10.03.2024 - Primarul Capitalei Nicusor Dan afirma ca Bucureștiul va avea un Hub prin intermediul caruia vor fi digitalizate serviciile de management urban si mobilitate urbana, proiect care beneficiaza de o finanțare de aproximativ 5,9 milioane de lei prin PNRR, potrivit news.ro. ”Capitala va avea un Hub prin intermediul…

Capitala va avea un hub prin care vor fi digitalizate serviciile de management urban și de mobilitate urbana

10:55, 10.03.2024 - Nicușor Dan a anunțat duminica, 10 martie, printr-o postare publicata pe Facebook ca Bucureștiul va dispune de un hub prin care vor fi digitalizate serviciile de management urban și de mobilitate urbana.

Șase morți și 30 de disparuți in zapada, in urma unei avalanșe in nord-vestul Afganistanului

10:25, 19.02.2024 - "Inca ninge. Serviciile de salvare sunt pe drum si numarul mortilor ar putea sa creasca", a declarat Jamiullah Hashimi, directorul Departamentului de Informare si Cultura din provincia Nuristan, informeaza AFP preluata de Agerpres.Avalansa a devastat duminica seara satul Nakre din valea Tatin, acoperind…

Protest de amploare in timpul unui summit al UE din Bruxelles. O mie de tractoare blocheaza strazile din capitala Belgiei

14:20, 01.02.2024 - Aproximativ 1.000 de tractoare blocau, joi, principalele artere rutiere din Bruxelles, unde are loc un summit al Uniunii Europene, pe fondul nemultumirilor fermierilor fata de politica europeana in acest domeniu.


Ce parere ai despre aceasta stire?