Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima reacție a Ioanei Ginghină după ce Alexandru Papadopol s-a sărutat cu Adriana Titieni. ''Sunt de un an împreună?''

Publicat:

Toata lumea a așteptat sa afle prima reacție a dupa ce Spynews.ro a prezentat, in exclusivitate, primele imagini cu cea care pare a fi noua femeie din viața lui .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai taioasa reacție dupa ce FCSB a luat titlul: „Faceți mișto de mine? Putea sa iasa oricine, dar nu aștia!”

19:25, 28.04.2024 - Andreea Prisacariu (24 de ani, 401 WTA) a fost intrebata cum se simte dupa ce FCSB a luat titlul in Superliga. Jucatoarea de tenis, recunoscuta ca susținatoare a lui Dinamo, a susținut o sesiune de intrebari și raspunsuri pe Instagram, acolo unde au fost abordate și multe teme din fotbal. +1 FOTO Andreea…

Alexandru Ciucu, prima reacție dupa ce s-a spus ca ar fi avut amanta timp de 11 ani. Și Alina Sorescu a rabufnit: „Faptele și imaginile vorbesc de la sine”

09:40, 20.04.2024 - Dupa ce s-a zvonit ca Alexandru Ciucu ar fi avut o amanta pe care ar fi ținut-o ascunsa timp de 11 ani, celebrul creator de moda a avut o prima reacție. Și Alina Sorescu, inca soția sa in acte, a avut cate ceva de spus in aceasta situație.Recent, Alexandru Ciucu a fost surprins cand o lua pe Oana Vladescu…

Claudia Patrașcanu, reacție in exclusivitate dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca fostul ei soț și Bianca Dragușanu au plecat cu toți copiii in vacanța: "E drept raspunzator..."

17:41, 04.04.2024 - La scurt timp dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca Gabi Badalau și Bianca Dragușanu au plecat in vacanța cu micuții pe care ii au din casatoriile anterioare, Claudia Patrașcanu a avut o prima reacție.

EXCLUSIV. Nicolae Guța, reacție dura la adresa Narcisei Balaban, mama copilului sau! Manelistul a izbucnit dupa acuzațiile aduse de fosta partenera: ”Sa se interneze la Spitalul 9”

22:46, 13.03.2024 - E scandal mare intre Narcisa Balaban și Nicolae Guța. Cei doi foști parteneri iși arunca cuvinte dure, iar acum și manelistul vine cu reacția exclusiva pentru Spynews.ro, dupa ce mama copilului sau a facut acuzații la adresa lui. Ce ii transmite Nicolae Guța și ce spune cantarețul despre cea care i-a…

Vladimir Putin a facut baie de mulțime inaintea alegerilor din Rusia: Oamenii i-au strigat numele, iar o femeie l-a sarutat pe obraz

10:05, 06.03.2024 - Cu cateva zile inaintea alegerilor prezidențiale din Rusia, Vladimir Putin este in plina campanie electorala, campanie care este doar un exercițiu de imagine. Președintele rus a facut o baie de mulțime, iar oamenii i-au strigat numele și au fost nerabdatori sa il atinga.


Ce parere ai despre aceasta stire?