Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima imagine cu Flavia Mihăşan şi băieţelul ei. Blondina şi-a scos micuţul la plimbare. "Nesomn şi multe scutece"

Publicat:

a nascut in urma cu mai bine de o saptamana, iar fericirea pe care o simte este de nedescris. Frumoasa vedeta este in culmea fericirii, iar rolul de mama pare ca a schimbat-o categoric.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Recunosti baietelul din imagine? Astazi, este unul dintre cei mai iubiti romani, toata lumea il stie si il apreciaza pentru ceea ce face

15:40, 17.04.2024 - Timpul trece și lasa urme evidente asupra noastra, din toate punctele de vedere. Indiferent de cine suntem, trecerea anilor se va simți din plin. La fel se intampla și in cazul copilului din imagine, care acum este unul dintre cei mai iubiți romani. A fost și va ramane istorie pentru lumea teatrului…

Cine este Ștefan, baiețelul de 2 ani, din Dolj, care a murit chiar de ziua lui. Micuțul a decedat, dupa ce a baut o substanța pregatita pentru deparazitarea oilor / FOTO

17:10, 26.03.2024 - Un adevarata tragedie a avut loc, de curand, la o stana din Dolj. Un baiețel in varsta de doi ani a murit chiar de ziua lui de naștere, dupa ce a baut o substanța pregatita pentru deparazitarea oilor. Ce s-a intamplat, de fapt!

„Am vazut lupul”. Ayan, copilul de 2 ani gasit in padure dupa 25 de ore de cautari și-a spus plangand povestea

16:30, 19.03.2024 - Final fericit pentru baiețelul de 2 ani, din Botoșani, ratacit prin padure. A ajuns cu bine in brațele parinților, dupa mai bine de 24 de ore petrecute in salbaticie. Micuțul a infruntat pericole care ar speria și un adult: frig, foame, animale salbatice. „Am vazut lupul”, a spus baiețelul.

Micuțul in varsta de 2 ani, salvatorilor: „Era un lup mare”

07:56, 19.03.2024 - Dupa zeci de ore de cautari, Radu Ayan, baietelul in varsta de 2 ani, disparut in Botosani, a fost gasit la mai bine de trei kilometri distanța de locul de unde disparuse.  Dupa 25 de ore de cautari dramatice, Radu Ayan a fost gasit de trei salvatori  langa un copac. Disparut duminica dupa-amiaza, baiețelul…

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.

Bia Khalifa a publicat prima imagine alaturi de iubitul ei! Cine e barbatul care o face fericita pe blondina / FOTO

14:45, 25.02.2024 - Bia Khalifa a publicat prima imagine alaturi de iubitul ei! Blondina este acum mai fericita ca niciodata și traiește o frumoasa poveste de dragoste cu cel pe care l-a afișat recent pe Internet. Iata cine este barbatul care o face sa se simta implinita din toate punctele de vedere!

Mireasa, sezon 3. Maria Roman, imagine adorabila cu fiul sau. Cat a crescut baiețelul: „Cea mai mare bucurie a vieții mele”

17:45, 31.01.2024 - Maria Roman, fosta caștigatoare a sezonului 3 Mireasa, a publicat imagini adorabile cu fiul sau. Cei care i-au urmarit evoluția din afara casei Mireasa s-au bucurat sa vada cat a crescut fiul ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?