Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima imagine cu băiețelul Roxanei Vancea. Vedeta a făcut publică ecografia lui Ayan. Cu cine seamănă cel mic? / FOTO

Publicat:

a facut publica prima imagine cu fiul sau, Ayan, ce este abia așteptat de catre parinții și frațiorul sau. Vedeta se lauda acum nu doar cu statutul de viitoare mamica de baiat, ci și cu un trup impecabil, deși este insarcinata in patru luni.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagine rara cu mama Vicai Blochina, de 8 martie. Cat de mult seamana vedeta cu cea care i-a dat viața / FOTO

13:16, 08.03.2024 - Pe Vica Blochina o cunoaștem cu toții, dar pe mama ei mai puțin. Cu toate ca a mai prezentat-o fanilor, de-a lungul timpului, prin intermediul rețelelor de socializare, imaginile sunt rare. Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor, vedeta a publicat o fotografie alaturi de cea care i-a dat viața și…

Cum arata fratele mai mic al Andrei Volos. I-a facut o declarație publica de ziua lui, deși nu il arata prea des fanilor: „Cat de repede trece timpul...” / FOTO

15:10, 21.02.2024 - Majoritatea persoanelor o cunosc pe Andra Volos, insa nu mulți știu ca ea are un frate de care este foarte mandra. Vedeta i-a facut o declarație publica de ziua lui de naștere, deși nu il arata prea des fanilor. Iata cum arata fratele mai mic al iubitei lui Lele!

Imagine rara cu Alexia Eram și bunica sa! Cat de mult seamana fosta concurenta de la America Express cu aceasta / FOTO

13:00, 15.02.2024 - Alexia Eram este extrem de activa in mediul online, mai ales in urma participarii la America Express. De curand, frumoasa iubita a lui Mario Fresh și-a uimit fanii cu ultima postare, iar asta pentru ca s-a fotografiat alaturi de bunica sa. Iata cat de bine seamana cele doua!


Ce parere ai despre aceasta stire?