Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima apariţie a lui Betty şi Cătălin Vişănescu după ce şi-au botezat copilul: "Eu încă nu mi-am revenit"! VIDEO

Publicat:

Betty si au avut prima aparitie dupa botezul fiului lor la "". Foarte emotionati si incantati de evenimentul din viata lor, cei doi au povestit cum a fost totul si cum s-au simtit in acea zi speciala din viata lor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Mihaela Radulescu și-a anunțat retragerea din proiectele de televiziune din Romania! Vedeta a declarat acest capitol incheiat

11:51, 29.05.2024 - Mihaela Radulescu și-a anunțat retragerea din proiectele de televiziune din Romania! Viața vedetei s-a schimbat radical in ultimii ani, motiv pentru care și prioritațile ei sunt altele. A declarat acest capitol incheiat și a spus ca a ajuns deja la jumatatea urmatorului capitol din viața ei.

Star Matinal. Emilian este intr-o perioada de regasire. Cum a trecut artistul peste situațiile neplacute din cariera: "Am momente in care ma dau cu capul de pereți..." / VIDEO

08:45, 24.05.2024 - A fost dezamagit in iubire, iar acum pune profesia pe primul loc. Artistul Emilian a acordat un interviu exclusiv pentru Star Matinal, interviu in cadrul caruia a vorbit mai mult despre viața profesionala și planurile pe care le are, și mai puțin despre viața sentimentala.

Star Matinal. Sebastian Dobrnicu a vorbit despre boala de care sufera de aproximativ un an. Cum l-au schimbat problemele de sanatate: "Plangeam in pat de durere..." / VIDEO

09:11, 07.05.2024 - Banii nu sunt totul in viața, iar asta a invațat-o chiar pe pielea lui cel mai tanar milionar din Romania. Sebastian Dobrincu a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat in ultima perioada. Cum l-a facut boala sa vada viața cu alți ochi.

Star Matinal. Ce rol a jucat credința in viața Vicai Blochina. Vedeta a facut marturisiri importante: „Am o perioada cand...”

09:20, 29.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre credința. Vedeta a facut marturisiri importante despre acest aspect. Iata ce rol a jucat credința in viața ei!

Star Matinal. Oana Lis, despre cum gestioneaza problemele care apar in viața ei. Vedeta spune ca a invațat sa se accepte așa cum e: "Sunt uneori..." / VIDEO

10:00, 26.04.2024 - Oana Lis este o persoana asumata și spune ca a ajuns la maturitatea de a se accepta așa cum e. Deși a trecut prin multe momente dificile in ultima perioada, nu se da batuta și lupta pentru fericirea ei și a lui Viorel Lis.

Star Matinal. Cine i-a fost alaturi lui Mihai Albu, dupa ce și-a pierdut mama și fratele. Creatorul de moda a trecut prin momente dificile: „Incerc sa traiesc cu asta...” / VIDEO

14:50, 20.03.2024 - Mihai Albu a trecut prin momente dificile, dupa ce mama lui a murit. Avea o relație speciala cu femeia care i-a dat viața. La cateva luni distanța, și fratele lui s-a stins din viața. Creatorul de moda spune ca inca sufera, dar este convins ca atat mama, cat și fratele, și-au gasit liniștea.

Criminlul in serie care a ingrozit Romania, la un pas de a fi ELIBERAT. A fost botezat "al doilea Ramaru"

07:25, 20.03.2024 - Țiganila are 62 de ani și este la un pas de a redeveni un om liber, dupa ce pedeapsa i-a fost preschimbata din incarcerare pe viața, la numai 25 de ani in spatele gratiilor, potrivit Jurnalul de Argeș .In prima instanța, magistrații au decis ca acestuia sa ii fie inlocuita condamnarea la inchisoare…

Star Matinal. Dinu Maxer, adevarul despre relația cu mama lui. Ce relație are cu femeia care i-a dat viața: „A trebuit sa decid...”

15:30, 18.03.2024 - Dinu Maxer recunoaște ca nu a avut o relație prea apropiata cu mama lui. Parinții au divorțat cand el era doar un copil și i-a fost dificil sa aleaga, la acel moment, in grija cui iși dorește sa ramana.


Ce parere ai despre aceasta stire?