Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Prietenii mei au mers la o petrecere și nu s-au mai întors. Au murit. E oribil". Mărturiile celor sosiți din Israel luni dimineață. MAE continuă demersurile de repatriere pentru sute de persoane

Publicat:

Mulți romani sunt in continuare prinși in mijlocul conflictului sangeros din Israel, iar autoritațile fac eforturi pentru a-i readuce in tara. Cateva sute de persoane au fost repatriate luni dimineața.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei persoane au murit, iar alte opt au fost ranite, dupa un atac al ucrainenilor asupra regiunii ocupate Donețk

16:40, 11.05.2024 - Cel putin trei persoane au fost ucise si alte opt au fost ranite sambata, intr-o lovitura ucraineana asupra unui restaurant din orasul Donetk, ocupat de Moscova si situat in regiunea ucraineana cu aceasi nume, in estul tarii, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

O tanara care a supraviețuit tragediei de la 2 Mai face dezvaluiri. Ce spune tanara despre accidentul in care doua persoane au murit: "A intors masina si s-a dus in Vama"

18:45, 18.04.2024 - O tanara care a supraviețuit accidentului provocat de Vlad Pascu in 2 mai rupe tacerea! Fara spune ca Sebastian, tanarul care a murit, dupa ce Vlad Pascu l-a lovit cu mașina, mergea chiar in fața ei.

Cel puțin trei persoane au murit dupa ce un elicopter cu turiști s-a prabușit in Alpii Elvețieni

16:01, 03.04.2024 - Elicopterul care transporta un ghid și mai mulți turiști a derapat, marți, de pe platforma de aterizare din apropierea varfului Petit Combin de 3.668 de metri din sud-vestul Elveției și s-a prabușit, relateaza AP.In urma impactului cu solul, trei persoane au murit, iar alte trei au fost ranite, a transmis…

Ce a aparut la Ferma Dacilor, chiar unde au murit 8 persoane. Cornel Dinicu s-a intors la locul tragediei

14:05, 30.03.2024 - Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, pensiune ce a ars din temelii la finalul anului 2023, s-a prezentat sambata dimineața, 30 martie 2024, la locul tragediei. Opt persoane și-au pierdut viața in flacarile de la complexul turistic. Ce a aparut in zona. Foto Cornel Dinicu, plasat sub control judiciar…

VIDEO | Raliul morții in Ungaria. Patru persoane au murit și opt au fost ranite

20:10, 24.03.2024 - Patru persoane au murit și opt au fost ranite la cel de-al 11-lea Raliu Esztergom-Nyerges, dupa ce un vehicul care participa la cursa a ieșit... The post VIDEO | Raliul morții in Ungaria. Patru persoane au murit și opt au fost ranite appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Peste 20 de morti si aproape 40 de raniti intr-un accident rutier in sudul Afganistanului

16:06, 17.03.2024 - Cel putin 21 de persoane au murit si 38 au fost ranite duminica dimineata in sudul Afganistanului, intr-o coliziune intre un camion-cisterna, un autocar si o motocicleta care au luat foc, au declarat oficiali din provincia Helmand, potrivit AFP. „In aceasta dimineata devreme, 21 de persoane au murit…

Imagini halucinante. Un avion s-a prabușit pe autostrada și a luat foc. Mai multe persoane au murit / VIDEO

18:10, 13.02.2024 - Un incident halucinant s-a produs in urma cu puțin timp. Un avion s-a prabușit pe o autostrada și a luat foc pe loc. Imaginile de la locul tragediei au facut inconjurul Internetului și au terifiat pe toata lumea. Mai multe persoane și-au pierdut viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?