Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preţurile legumelor se vor dubla în luna martie.

Publicat:

Preturile legumelor se vor dubla, in martie, ca urmare a dereglarii productiei din cauza vremii nefavorabile, a declarat joi , directorul asociatiei producatorilor de legume si fructe Hortifruct, citat de Mediafax. Din cauza vremii nefavorabile multe tari au fost afectate, iar productia va fi dereglata, astfel incat oferta va fi insuficienta, iar preturile se vor dubla, a spus Rusu, in prezenta ministrului Agriculturii, , aflat in vizita la serele din Popesti-Leordeni.

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Metrorex anunta prelungirea lucrarilor la statia Piata Unirii 2, pana in 10 mai, din cauza vremii nefavorabile

10:56, 26.04.2024 - ”Metrorex informeaza ca lucrarile efectuate la statia de metrou Piata Unirii 2, accesul C, iesirea spre Hanu′ lui Manuc, se vor prelungi pana pe data de 10.05.2024 ca urmare a conditiilor meteo nefavorabile din ultima perioada”, a anuntat, vineri, Metrorex, intr-un comunicat de presa. Potrivit companiei,…

Dezinsecția impotriva țanțarilor din Timișoara, amanata pe final de luna din cauza vremii

16:51, 23.04.2024 - Primaria Timișoara programase pentru perioada 15 – 25 aprilie o prima acțiune de dezinsecție impotriva țanțarilor. Din cauza vremii, aceasta, insa, nu se poate desfașura cum ar trebui, astfel ca va fi amanata pentru finalul lunii.

Pana și cerul pare sa-i fie potrivnic lui Trump: un miting programat in Carolina de Nord a fost anulat din cauza vremii nefavorabile

06:45, 21.04.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump si-a anulat, sambata, un miting in Carolina de Nord, primul sau eveniment major de campanie de la inceputul procesului sau penal din New York, din cauza vremii nefavorabile, informeaza news.ro.

Penurie de alimente și creșteri de prețuri fara precedent in Marea Britanie din cauza vremii nefavorabile. „Piețele s-au prabușit”

19:30, 16.04.2024 - Marea Britanie se confrunta cu penuria de alimente și cu creșterea prețurilor, deoarece vremea extrema legata de schimbarile climatice provoaca producții scazute in fermele locale și in strainatate, potrivit The Guardian.

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Prețurile legumelor și fructelor cresc din prima zi din Postul Paștelui. Care este cauza

20:10, 18.03.2024 - In fiecare an, prețurile legumelor și fructelor cresc la inceput de post. Anul acesta, inceputul de post ortodox coincide cu Saptamana Mare catolica, iar comercianții spun ca acesta este motivul scumpirii.

Insulele Galapagos vor dubla taxele turistice, din cauza numarului mare de vizitatori. Intreg ecosistemul, pus in pericol

10:15, 16.03.2024 - Turistii care vor sa viziteze Insulele Galapagos vor trebui sa plateasca, de anul acesta, o taxa de acces de doua ori mai mare decat pana acum, pe fondul ingrijorarii ca o crestere a numarului de vizitatori pune presiune asupra ecosistemului acestei destinatii sensibile din punct de vedere ecologic.

Seful APIA a fost demis de ministrul Agriculturii din cauza 'intarzierii platilor catre fermieri'

21:30, 20.02.2024 - Directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Ionut Lupu, a fost demis, marti seara, de ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Florin Barbu (foto), din cauza intarzierilor la plata a subventiilor catre fermieri si a blocajului din sistem, informeaza Agerpres.…


Ce parere ai despre aceasta stire?