Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Președintele SUA: 'Blues-ul și-a pierdut regele' odată cu dispariția lui B.B.King

Publicat:

Președintele american a omagiat, vineri, memoria chitaristului B.B. King, care a murit la 89 de ani, considerand ca blues-ul 'și-a pierdut regele, iar America, o legenda', transmite AFP.

Foto: (c) / XINHUA

* Legendarul bluesman B.B. King a încetat din viața

'Nimeni nu a muncit atât de greu ca B.B. Nimeni nu a inspirat atât de mulți artiști talentați. Nimeni nu a facut mai mult pentru blues', a spus șeful administrației americane, potrivit unui comunicat de presa.

Evocând efectul unic al unei muzici…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski merge in vizita in Spania si se va intalni cu regele Felipe: Pe cand este planificata deplasarea

19:01, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de digi24.ro .

Zelenski va merge in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele Felipe

18:21, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.

Volodimir Zelenski se duce in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele

17:45, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va veni in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.Monarhul va organiza o receptie pentru Zelenski la ora locala 12:30 (13.

Joe Biden, convins ca Donald Trump nu va accepta rezultatul alegerilor din SUA. „Nu este posibil sa-ti iubesti tara doar atunci cand castigi”

11:35, 09.05.2024 - Președintele american Joe Biden, care considera ca va caștiga un nou mandat la Casa Alba dupa alegerile prezidențiale din noiembrie, este convins ca rivalul sau, republicanul Donald Trump, „nu va accepta" rezultatul alegerilor, la fel cum a facut si in 2020, informeaza AFP, citata de Agerpres.„S-ar…

Biden se va intalni cu regele Iordaniei saptamana viitoare, la Casa Alba

23:15, 03.05.2024 - Presedintele american Joe Biden il va primi pe regele Abdullah al II-lea al Iordaniei saptamana viitoare, la Casa Alba, a anuntat vineri purtatoarea sa de cuvant, Karine Jean-Pierre, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Joe Biden il va primi pe regele Iordaniei saptamana viitoare la Casa Alba

22:50, 03.05.2024 - Presedintele american Joe Biden il va primi pe regele Abdullah al II-lea al Iordaniei "saptamana viitoare", la Casa Alba, a anuntat vineri purtatoarea sa de cuvant, Karine Jean-Pierre, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

O agentie americana a restabilit regulile emblematice privind neutralitatea internetului, anulate de administratia Trump

05:56, 26.04.2024 - Comisia a votat pentru a finaliza o propunere avansata pentru prima data in octombrie, pentru a restabili regulile de internet deschis adoptate in 2015 si pentru a restabili autoritatea comisiei in banda larga. Presedintele FCC, Jessica Rosenworcel, a declarat ca agentia ”crede ca fiecare consumator…

Presedintele israelian inaugureaza un muzeu al Holocaustului la Amsterdam, pe fondul protestelor

12:16, 10.03.2024 - Presedintele israelian Isaac Herzog va participa duminica la inaugurarea Muzeului National al Holocaustului din Amsterdam, in contextul in care este planificat un protest fata de uciderea de catre Israel a zeci de mii de palestinieni in Gaza, relateaza Reuters, potrivit news.ro. Regele olandez Willem-Alexander…


Ce parere ai despre aceasta stire?