Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preşedintele Klaus, vizită oficială în Spania

Publicat:

Presedintele Klaus Iohannis si fac o vizita oficiala in Spania, in perioada 12-14 iulie, la invitatia majestatilor lor al VI-lea si , in cadrul careia seful statului se va intalni si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din aceasta tara.

Potrivit unui comunicat al , vizita constituie "un moment de referinta al dialogului bilateral romano-spaniol la cel mai inalt nivel, fiind, totodata, primul contact oficial la nivel de sef de stat" intre Klaus Iohannis si Felipe al VI-lea, proclamat rege pe 19 iulie 2014.

Programul

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zvon-bomba despre un alt general SRI: Adrian Ciocirlan

13:10, 30.05.2024 - Alt cutremur in SRI? Surse Realitatea PLUS spun ca ar urma demiterea generalului Adrian Ciocarlan , adjunct al directorului SRI. Mai mult, Ciocarlan ar urma sa fie audiat la DNA in dosarul lui Coldea. Potrivit surselor Realitatea Plus, se așteapta unda verde pentru plecarea lui Ciocarlan din funcția…

Zelenski merge in vizita in Spania si se va intalni cu regele Felipe: Pe cand este planificata deplasarea

19:01, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de digi24.ro .

Zelenski va merge in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele Felipe

18:21, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.

Volodimir Zelenski se duce in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele

17:45, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va veni in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.Monarhul va organiza o receptie pentru Zelenski la ora locala 12:30 (13.

Regele Spaniei intervine in razboiul din Gaza: 'A atins deja niveluri inimaginabile!'

18:55, 10.05.2024 - Regele Felipe al VI-lea al Spaniei a avertizat ca violențele din Gaza au escaladat la un nivel inimaginabil. Monarhul a facut aceste precizari in timpul discursului sau, in cadrul unui eveniment de la Madrid.

Conducerea Aeroportului International ‘George Enescu’ Bacau a prezentat programul de vara

14:50, 18.03.2024 - Programul de vara al Aeroportului International ‘George Enescu’ Bacau cuprinde 12 destinatii operate de 3 companii aeriene, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, conducerea aeroportului. Se va zbura catre Londra (zilnic), Milano Malpensa (marti, joi si sambata), Roma (zilnic), Bruxelles (luni,…

Parlamentul a demarat procedura pentru numirea a noua noi membri in Colegiul CNSAS

12:40, 18.03.2024 - Conducerea Parlamentului a declansat luni procedura pentru numirea a noua noi membri in Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii. CNSAS a informat Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului ca mandatele a noua membri ai conducerii institutiei expira pe 26…

Andi Cristea, discuții cu secretarul general al OCDE: „Un angajament catre un viitor mai prosper și sustenabil pentru țara noastra”

13:35, 15.03.2024 - Articolul Andi Cristea, discuții cu secretarul general al OCDE: „Un angajament catre un viitor mai prosper și sustenabil pentru țara noastra” se poate citi integral pe Stiri de Buzau . Deputatul PSD Andi Cristea, vicepreședinte al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților si Senatului pentru sprijinirea…


Ce parere ai despre aceasta stire?