Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Președintele Federației Industriei Hoteliere, Cătălin Ile, susține că măsurile de relaxare anunțate pentru 1 iunie reprezintă un pas timid, dar încurajator

Publicat:

Președintele Federației Industriei Hoteliere, , susține ca masurile de relaxare anunțate pentru 1 iunie reprezinta un pas timid, dar incurajator pentru acest sector. El spune ca redeschiderea teraselor le va permite hotelierilor sa primeasca turiști, anunța MEDIAFAX.

Dupa anuntarea noilor masuri de relaxare incepand cu 1 iunie, hotelierii spun ca acestea au fost asteptate si negociate cu autoritatile.

„E un pas mic inainte, dar un pas inainte, care ar putea sa duca, daca va fi urmat si de alti pasi pe masura, la o deschidere a turismului. Deocamdata e un pas timid, un…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Petre Ionuțescu reprezinta Timișoara in Uzbekistan: artistul susține un concert in cadrul festivalului internațional de jazz

12:06, 08.05.2024 - Muzicianul timișorean Petre Ionuțescu va susține un concert in cadrul ediției din acest an a festivalului International Jazz Festival Uzbekistan, astazi 8 mai, de la ora locala 19:30, alaturi de el urmand sa se afle și Cristian Vaduva. In cadrul ediției din acest an a acestei manifestari, printre invitați…

Rata inflației, reducere mai lenta in urmatoarele luni fața de 2023. Avertismentul BNR: „Masurile fiscale si bugetare reprezinta o sursa majora de riscuri crescute”.

14:15, 17.04.2024 - Rata inflației va continua sa scada in urmatoarele luni intr-un ritm mai lent fața de 2023, potrivit prognozei actualizate de BNR, care avertizeaza asupra „riscurilor crescute” legate de eventuale masuri fiscale și bugetare menite sa reduca deficitul.

Luis Enrique susține ca reprezinta mai mult decat Xavi stilul de joc al Barcelonei

18:41, 09.04.2024 - La șapte ani dupa ce a orchestra una dintre cele mai faimoase reveniri din fotbalul european, Luis Enrique se afla acum pe banca adversa. PSG și Barcelona se intalnesc din nou, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

Masuri drastice anunțate de șeful Poliției Bihor

22:55, 27.03.2024 - Șeful Politiei Bihor, chestorul Alin Hanis, a anunțat masuri drastice pentru șoferii care vor fi depistați bauți sau drogați la volan. Aceștia urmeaza sa fie bagați in arest. Va fi o regula: șoferii bauti si drogati merg in Arest!, a avertizat chestorul Alin Hanis, marti, in timpul sedintei Colegiului…

Guvernul reorganizeaza ANAF. Masurile anunțate de premier și ministrul de Finanțe

12:26, 14.03.2024 - Executivul reorganizeaza activitatea Agenției Naționale de Administrare Fiscala (ANAF), pentru a consolida capacitatea de colectare a veniturilor și pentru combaterea fenomenului de evaziune fiscala.

Masurile guvernului Ciolacu dau roade: mai multa produse romanești in magazine, la prețuri stabilizate

20:36, 13.03.2024 - Noile date prezentate de Institutul Național de Statistica (INS) reprezinta o veste buna pentru romani. Inflația a reintrat pe trend de scadere, ajungand la 7,2% in februarie 2024. Acesta reprezinta un avans semnificativ in comparație cu anul trecut, cand ajunsese la 15,5%. BNR avertiza la acea vreme…

Rusia susține ca „protejarea” Transnistriei reprezinta o „prioritate”, dupa cererea de ajutor a Tiraspolului

18:40, 28.02.2024 - Rusia a declarat miercuri ca o „prioritate„ a sa este „protejarea” populatiei din Transnistria, un teritoriu separatist prorus din estul Republicii Moldova, care a cerut anterior ajutorul Moscovei in fata „presiunii sporite” din partea Chisinaului.

Ucraina susține ca protestele fermierilor polonezi la granița reprezinta o amenințare la adresa securitații. „Situatia este critica”

22:20, 19.02.2024 - Ministrul ucrainean al infrastructurii, Oleksandr Kubrakov, a declarat luni ca blocarea frontierei de catre agricultorii polonezi este o amenintare la adresa securitatii Ucrainei, transmite AFP, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?