Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preparate din porc crescut natural în Moldova

Publicat:

Gospodarii de la țara prepara carnați, lebar, caltaboși sau toba dupa rețete batranești, cu migala și cu indeletnicirea pastrta din tata in fiu, sau din gospodar in gospodar...

Iata un ritual care face din carnea de porc crescut la țara o adevarata delicatesa, ce va imbogați masa de Craciun.
Am vorbit cu o gospodina din Moldova, care vara se indeletnicește cu prepararea gemurilor 100% naturale, iar iarna cu fabricarea dupa rețete tradiționale a carnii de porc. Știe ca versalitatea bucatariei tradiționale este mare cand vine vorba de carnea de porc. De aceea, spune Cristina, de…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum verifici daca pepenele galben este cu adevarat copt și dulce. Metode sigure care nu dau greș

15:05, 13.06.2024 - Este vara și sezonul pepenilor galbeni este in toi. Sunt perfecti pentru a fi serviti la masa, pentru a fi adaugati salatelor sau pentru a fi folositi in sucuri delicioase. Cu toate acestea, alegerea unui pepene galben gustos poate fi uneori o provocare, deoarece nu este atat de ușor de spus cand este…

Cum se face mancarea de castraveți murați și carne. Rețeta olteneasca

09:41, 13.06.2024 - Cum se face mancarea de castraveți murați și carne. Rețeta olteneasca. Castraveții murați sunt delicioși, insa trebuie preparați cu mare grija pentru a avea gustul mult dorit. Nu e complicat sa faci muraturi daca cunoști anumite reguli de baza. Iar daca te intrebi cum se mureaza castraveții, iata rețeta…

Somon la cuptor – rețete pe care merita sa le incerci

18:30, 03.06.2024 - Somonul este recunoscut pentru conținutul sau ridicat de grasimi sanatoase Omega-3, care sunt benefice pentru sanatatea inimii și a creierului. Un mod minunat de a-l consuma este sa-l incluzi in rețete de somon la cuptor care pot fi adaptate dupa gusturi și preferințe.Despre somonSomonul face parte…

Cu ce sa amesteci fasolea batuta pentru un plus de savoare. Nu ai cum sa dai greș cu rețeta asta

22:00, 09.05.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate tradiționale romanești. Se pregatește destul de rapid și nu aveți nevoie de multe ingrediente. Insa, pentru a avea un plus de savoare, trebuie sa știți cu ce sa amestecați fasolea batuta. Ingredientele pe care le folosesc gospodinele din Moldova!…

76% dintre romani considera ca fumatorii ar trebui sa primeasca informații corecte, fundamentate științific, despre produsele fara fum

16:35, 30.04.2024 - Cel mai recent sondaj realizat de firma de cercetare independenta Povaddo pentru Philip Morris International (PMI) arata ca exista un nivel ridicat de acceptare in randul cetațenilor europeni pentru produsele fara fum, precum tutunul incalzit. Astfel, doua treimi (66%) dintre adulții chestionați cred…

Rețeta de mici ca la Dedulești, Dealul Negru, spusa chiar de un fost gratargiu:"Este cel mai important secret"

12:36, 29.04.2024 -   "Reteta de mici (ca la Dedulesti): Un kilogram de carne tocata de porc, 250 grame de seu de oaie. O lingurita mica de bicarbonat, 10 catei de usturoi bine tocati sau presati, ienibahar si cimbru pisat, piper, cateva linguri de zeama de carne, sare dupa gust. Se toaca de carnea de 2 ori prin masina…

Vernesti: Peste 200 de gospodarii vor fi bransate la reteaua de gaze naturale

00:06, 17.04.2024 - Primarul comunei Vernesti, Daniel Nastase, anunta ca sunt deschise lucrarile in trei santiere, pentru extinderi la reteaua de gaze naturale si ca cel tarziu din toamna acestui an peste 200 de gospodarii vor putea fi bransate la sistemul de distributie. Locuitorii satelor Mierea, Carlomanesti si Niscov…

Retete cu organe de porc, vita, miel, pasare

09:05, 04.04.2024 - Una dintre cele mai consumate mancaruri tradiționale de la noi este tochitura cu organe. O mancare in care se adauga organe de pasare ori animal pentru un gust cu adevarat delicios. Mai jos iți prezentam ce rețete de organe poți incerca și tu acasa.Daca iți place sa consumi rinichi de porc, ficat de…


Ce parere ai despre aceasta stire?