Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preoţii se plâng pe Consiliul Antidiscriminării: Şi Igor Dodon a ajuns ţinta deciziilor lor, doar pentru că apără valorile familiei şi moralitatea

Publicat:

Consiliul pentru prevenirea si eliminarea discriminarii si asigurarea egalitatii (nenumit neoficial )  a devenit o bata care ii persecuta pe toti cei care sunt ostili pacatului homosexualitatii si formelor sale de manifestare publica. Acuzatiile vin din partea unui grup de preoti.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanchiștii ucraineni se plang ca tancurile Abrams i-au transformat in ținta principala a atacurilor Rusiei. „Este razboiul dronelor”

07:05, 30.05.2024 - Trupele ucrainene care lucreaza cu tancurile Abrams livrate de SUA au spus pentru CNN ca vehiculele de producție americana au mai multe puncte slabe și defecte, punand la indoiala utilitatea lor pe linia frontului mereu schimbatoare a razboiului din Ucraina.

Noi reguli pentru statuile și icoanele care plang. Ce spun autoritațile

17:10, 19.05.2024 - Vaticanul face reguli pentru stabilirea autenticitații miracolelorSe pare ca in ultimii ani tot mai mulți indivizi pretind ca au fost martori sau au filmat presupuse minuni și totul a luat amploare din cauza rețelelor de socializare. Preoții din Vatican vor sa afle daca informațiile care apar despre…

Claudia Patrașcanu reacționeaza in scandalul cu Gabi Badalau. Cum se apara vedeta de acuzațiile fostului soț: „A uitat ca am facut schimb?”

20:50, 17.05.2024 - Claudia Patrașcanu a reacționat la acuzațiile fostului soț, Gabi Badalau. Omul de afaceri afirma ca nu a fost lasat sa-și vada copiii și sa-i ia in București, fiind weekend-ul sau alaturi de micuți, conform hotararii judecatorești. Pe de alta parte, artista are alta parere și se apara de cele spuse…

Acces Direct. Cum se apara preotul Catalin Barbu de acuzațiile aduse de soția sa. A fost suspendat de catre BOR: „Sunt sigur ca are pe cineva” / VIDEO

19:50, 19.04.2024 - Preotul Catalin Barbu se apara de acuzațiile care ii sunt aduse de soție și de socru. Acesta marturisește ca socrul vrea sa-l indeparteze din funcție, mai ales ca, odata cu inceperere procesului a fost suspendat de BOR și nu mai poate sa slujeasca la parohie.

Cum se apara Cirstoiu de acuzațiile de incompatibilitate: „Niste lupi in haine de oaie incearca sa transforme oaia in lup”

10:50, 18.04.2024 - Candidatul sustinut de PSD si PNL pentru Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, a afirmat la B1 Tv ca nu este in incompatibilitate, susținand ca simte in continuare sustinerea celor doi lideri ai Coalitiei.

Cirstoiu se apara de acuzațiile de incompatibilitate: Și Nicușor Dan și Clotilde Armand sunt in situații similare

20:36, 17.04.2024 - Medicul Catalin Cirstoiu, candidatul PNL - PSD la Primaria Capitalei se apara de acuzațiile conform carora medicii rezidenți ar fi trimis pacienți de la Universitar la clinica privata ANEMONA, a soției sale sa fie consultați pe bani, nu in baza asigurarilor de sanatate.

Avertismentul SUA pentru Rusia a inclus chiar sala Crocus ca posibila ținta a ISIS. Rușii se plang ca informațiile au fost „prea vagi”

11:46, 03.04.2024 - Șeful spionajului din Rusia, Serghei Narișkin, a recunoscut ca regimul Putin a primit informații și avertismente din partea SUA cu privire la un posibil atac terorist, dar spune ca acestea au fost „prea vagi”, relateaza The Moscow Times. De cealalta parte, americanii spun ca informațiile au fost concrete…

Marele semn de intrebare au unui medic cunoscut: I-a luat la ținta pe parinții care refuza acest lucru

03:35, 21.03.2024 - Marele semn de intrebare au unui medic cunoscut: I-a luat la ținta pe parinții care refuza acest lucruDoctorul Gindrovel Dumitra, vicepresedinte al Societatii Nationale de Medicina a Familiei, coordonator Grupul National de Vaccinologie - Societatea de Medicina de Familie, s-a referit, miercuri seara,…


Ce parere ai despre aceasta stire?