Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul Spaniei, acuzat de corupţie. Mii de oameni i-au cerut demisia

Publicat:

Mii de oameni au iesit in strada sa ii ceara demisia premierului spaniol dupa ce presa a adus noi dovezi ca acesta ar fi luat mita pe vremea cand era ministru in guvernul condus de .

Publicatia ,," a facut noi dezvaluiri legate de unul dintre cele mai mari scandaluri de coruptie din istoria Spaniei. Jurnalistii au adus dovezi in legatura cu sumele ilegale pe care le-au luat liderii actualului partid de guvernamant, in ultimii 15 ani.

Printre ei se numara si actualul premier .

In cadrul acestei anchete, fostul trezorier…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Parlamentul ucrainean accepta demisia unui ministru acuzat de coruptie

19:15, 10.05.2024 - Parlamentul ucrainean a acceptat vineri demisia ministrului agriculturii, Mikola Solski, acuzat de coruptie pentru ca si-ar fi insusit terenuri apartinand statului inainte de a face parte din guvern, a anuntat vineri ministerul sau, potrivit AFP, citata de Agerpres.

Parlamentul ucrainean a acceptat demisia ministrului agriculturii, acuzat de coruptie

18:35, 10.05.2024 - Parlamentul ucrainean a acceptat vineri demisia ministrului agriculturii, Mikola Solski, acuzat de coruptie pentru ca si-ar fi insusit terenuri apartinand statului inainte de a face parte din guvern, a anuntat vineri ministerul sau.

Laboratorul AI secret al Apple din Europa: Compania a convins zeci de ingineri de la Google sa i se alature

15:25, 30.04.2024 - Laboratorul Vision al Apple din Zurich și-a schimbat focusul de pe proiectul defunct Apple Car, și a inceput sa recruteze direct de la Google ingineri care sa lucreze la viitoarele produse AI ale Apple. In 2017, AppleInsider a scris despre existența a ceea ce se numește Zurich Vision Lab, o unitate…

Anunț șoc al premierului spaniol, dupa ce un tribunal a anunțat ca o ancheteaza pe soția sa pentru corupție

22:06, 24.04.2024 - Premierul Spaniei, Pedro Sanchez, a declarat miercuri ca-și va suspenda atribuțiile publice pana saptamana viitoare pentru a decide daca va continua sa conduca guvernul, dupa ce a fost lansata o ancheta in care soția sa se confrunta cu acuzații de corupție și trafic de influența.

Ramzan Kadirov ridica greutați la sala de forța, nou video publicat de șeful Ceceniei, dupa ce s-a scris ca sufera de o boala in faza terminala

14:20, 23.04.2024 - Șeful Ceceniei, Ramzan Kadirov, a reacționat de trei ori in mai puțin de 24 de ore dupa ce a fost publicata o ancheta a Novaya Gazeta Europe despre boala sa. Kadirov a difuzat trei videoclipuri, doua pe Telegram și unul pe rețeaua VKontakte. In doua dintre ele prezideaza doua ședințe, in al treilea…

Luis Rubiales a fost arestat la Madrid. Fostul președinte al Federatiei Spaniole de Fotbal e acuzat de corupție

14:50, 03.04.2024 - Luis Rubiales a fost arestat de politia spaniola imediat ce a aterizat la Madrid, miercuri dimineata. Fostul presedinte al Federatiei Spaniole de Fotbal (RFEF) este anchetat pentru presupuse fapte de coruptie, informeaza El Mundo, preluat de News.ro.

Mii de oameni au ieșit in strada, in Budapesta, pentru a cere demisia premierului Viktor Orban

00:36, 27.03.2024 - Mii de persoane au manifestat marti la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, dupa difuzarea unei inregistrari audio care pretinde sa dovedeasca implicarea unui membru al guvernului sau intr-un caz de coruptie, transmite AFP.

Mai multi oameni de afaceri si angajati din primarii, pacaliti de un fals jurnalist cu bonuri de combustibil

12:40, 01.03.2024 - Un individ recidivist, care pretindea ca este ziarist la un cotidian central din Bucuresti, a fost arestat preventiv pentru inselaciune, el fiind acuzat ca a pacalit mai multe persoane din anturajul unor primari, carora le a promis bonuri de combustibil "la pret redus", in schimbul inchiderii unor "anchete…


Ce parere ai despre aceasta stire?