Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul polonez cere stare de urgenţă la graniţa cu Belarus în contextul afluxului de migranţi

Publicat:

Guvernul de la Varșovia i-a cerut presedintelui sa declare stare de urgenta pentru 30 de zile in regiunile Podlaskie si Lubelskie de la frontiera cu Belarus. declara ca au crescut semnificativ trecerile ilegale de frontiera, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Stare de urgenta, declarata pentru a doua oara, din cauza unei crize energetice

17:21, 20.04.2024 - Presedintele Ecuadorului, Daniel Noboa, a declarat vineri o a doua stare de urgenta, din cauza crizei energetice care a dus deja la rationalizarea consumului in tara sud-americana, transmite Reuters.

Atentat la Moscova: Bilantul a urcat la 143 de morti

22:25, 27.03.2024 - Bilantul atentatului comis in suburbia Moscovei saptamana trecuta a urcat miercuri la 143 de morti, potrivit unui nou raport comunicat de autoritatile ruse, atacul fiind deja cel mai grav revendicat de gruparea jihadista Stat Islamic pe teritoriul european, relateaza France Presse. O lista a victimelor,…

Polonia se pregatește de razboi: Spitalele și locuitorii, gata sa acționeze in situații de urgența

10:40, 14.03.2024 - Capitala Poloniei, Varsovia, va cheltui 117 milioane de zloti (27,3 milioane de euro) in urmatorii doi-trei ani pentru adaposturi antiaeriene si alte masuri de securitate, in contextul in care razboiul din Ucraina vecina se afla in al treilea an, a anuntat miercuri primarul orasului, relateaza Reuters.…

Evadare in masa in cea mai mare inchisoare din Haiti: Cel putin zece oameni au murit. A fost declarata stare de urgenta

08:26, 04.03.2024 - Cel putin zece persoane au murit in timpul evadarii a mii de detinuti de la Penitenciarul National din Port-au-Prince, in Haiti, in noaptea de sambata spre duminica, potrivit unui jurnalist AFP si a unui ONG. Reuters noteaza ca in tara s-a declarat stare de urgenta.

Stare de urgența sanitara: Creșterea numarului de cazuri de febra dengue a pus in alerta sistemul medical din Peru

14:30, 27.02.2024 - Peru a declarat luni stare de urgenta sanitara in mare parte din tara, in contextul unei cresteri a numarului de cazuri de febra dengue, transmite marti Reuters. Pana in prezent in acest an, 32 de persoane au murit din cauza febrei dengue, conform datelor oficiale anuntate luni de ministerul Sanatatii,…

Stare de urgența in California din cauza unei vijelii cu forța unui uragan. Inundații in Los Angeles: "O furtuna istorica"

14:45, 05.02.2024 - Ploi abundente si vant cu forta unui uragan au lovit mare parte din statul american California, și au lasat fara curent electric 900.000 de clienti. Meteorologii se asteapta ca furtuna sa continue și sa afecteze mari orașe in urmatoarele doua zile din cauza inundatiilor, scrie Reuters. Guvernatorul…

Portugalia da fermierilor un ajutor de urgența, in incercarea de a evita proteste ca in Franța și Belgia

20:55, 31.01.2024 - Guvernul interimar al Portugaliei a anunțat miercuri un pachet de ajutor de urgența in valoare de 500 de milioane de euro pentru fermieri, incercand astfel sa evite proteste așa cum sunt in Franța și in alte parți ale Europei, transmite Reuters.

Biden susține acordul privind frontiera din Senat. El promite sa „inchida granița”, atunci cand semneaza legea

23:45, 27.01.2024 - Președintele Joe Biden a declarat ca acordul privind frontierele negociat in Senatul SUA este cel mai „dur și corect” set de reforme posibil și a promis ca va „inchide frontiera” in ziua in care va semna legea, scrie Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?