Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premieră mondială! Primul copil născut în urma unui transplant de uter prelevat de la o donatoare decedată 

Publicat:

Un copil din Brazilia este primul nascut in urma transplantului unui uter prelevat de la o donatoare decedata, au anuntat marti medicii, citati de agentia DPA. Fetita, care este sanatoasa si cantareste ...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premiera mondiala: Pacient vindecat de diabet printr-un transplant inovator de celule

18:25, 29.05.2024 - In premiera  mondiala, China a anunțat vindecarea completa de diabet a unui barbat care facea insulina de mai multe ori pe zi, printr-un transplant inovator de celule. Pacientul este un barbat de 59 de ani cu diabet de tip 2, care avea nevoie de mai multe injecții cu insulina zilnic. El a beneficiat…

Parolele de tipul 'admin' sau '12345' interzise! Țara din Europa care introduce 'legi in premiera mondiala'

14:40, 30.04.2024 - Guvernul britanic a introdus noi reglementari care vizeaza creșterea securitații telefoanelor, interzicand parolele slabe precum „admin" sau „12345". Masura are ca scop protejarea consumatorilor de hackeri și atacurile cibernetice tot mai frecvente.

FOTO - Premiera in justiția mondiala: gigantul petrolier BP a fost dat in judecata, dupa ce poluanții folosiți au cauzat cancer

16:50, 23.04.2024 - Premiera in justiția mondiala: gigantul petrolier BP a fost dat in judecata, dupa ce poluanții folosiți au cauzat cancerUn barbat a inceput o acțiune in justiție impotriva gigantului petrolier britanic BP din cauza morții fiului sau in varsta de 21 de ani, informeaza BBC, potrivit Rador Radio Romania.

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

De ce s-a temut Theo Rose pentru Anghel Damian in ziua in care l-a nascut pe fiul lor, Sasha Ioan: „Nu aveam ce sa fac”. Cei doi iși mai doresc un copil

11:10, 06.03.2024 - Theo Rose și Anghel Damian au devenit parinți in urma cu cateva luni, dupa ce artista l-a adus pe lume pe fiul lor, Sasha Ioan. Despre aceasta experiența, artista spune ca mai tare s-a temut pentru iubitul ei decat pentru ca urma sa aduca pe lume un copil.

Premiera mondiala: Franta inscrie dreptul la avort in Constitutie

20:16, 04.03.2024 - Parlamentul francez, reunit luni la Versailles, a votat in favoarea inscrierii in Constitutie a intreruperii voluntare a sarcinii, ceea ce face ca Franta sa devina prima tara din lume care inscrie oficial in Constitutie dreptul la avort, relateaza BFMTV si Reuters, preluate de News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?