Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premieră la «Românii au talent»: Trei X-uri pentru un concurent ajuns în semifinale!

Publicat:

Juratii si-au facut mea culpa. Nici unul dintre cei trei nu-si explica cum a ajuns in semifinala , in varsta de 29 de ani.

Acesta este pasionat de engleza si incearca sa traduca textele unor cunoscute melodii pop romanesti. Numarul sau insa nu a impresionat deloc, ba dimpotriva. El a cantat si a dansat, dar nu s-a remarcat decat in sens negativ. „Avem o premiera. E prima oara cand in semifinala juratii au dat X cu totii", a spus .

a declarat: „Fiecare are momente de slabiciune sau ratacire.…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanii au talent 2024 - semifinala 2. Cine sunt cei șase concurenți care merg in Marea Finala a sezonului 14

07:20, 25.05.2024 - Ultimii 12 semifinaliști ai sezonului au urcat pe scena cu emoții mari și dorința de a-i convinge pe cei de acasa sa-i voteze. Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete au aplaudat indelung și s-au bucurat de prestațiile oferite de concurenți.

(video) Moldoveanca Violeta Botezatu a cucerit scena in prima semifinala la „Romanii au talent”: „M-a durut carnea pe mine, la cat de mult mi-a placut”

14:25, 19.05.2024 - In prima semifinala a sezonului 14 „Romanii au talent”, moldoveanca Violeta Botezatu, Golden Buzz-ul lui Andi Moisescu, a cucerit scena cu o interpretare deosebita a piesei „Lume, soro, lume”, scrie protv.ro.

Bacauanii de la “Calisthenics Romania” s-au calificat in finala de la Romanii au Talent – VIDEO

09:16, 18.05.2024 - In prima semifinala a sezonului 14 „Romanii au Talent”, grupul Calisthenics Romania a oferit un spectacol de neuitat, captand atenția și inimile publicului și juraților deopotriva. Echipa, compusa din patru baieți și o fata, a demonstrat o combinație impresionanta de forța, coordonare și pasiune, oferind…

Francesca Iancu a ridicat juriul in picioare la Romanii au talent sezonul 14. Ce i-a spus fetița de 9 ani lui Smiley in culise. „Imi placea muzica ta, acum nu imi mai place”

13:30, 06.04.2024 - Francesca Iancu, in varsta de 9 ani, a facut spectacol la Romanii au talent, in editia de vineri, 5 aprilie. Inainte de a intra pe scena, concurenta care s-a transformat total cand a inceput sa bata la tobe, i-a suprins pe Smiley și Pavel Bartoș cu sinceritatea ei. Francesca nu a ezitat sa ii spuna…

Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Cine este Liviu Moroiu, primul concurent care a refuzat cuțitul de aur. Cum au reacționat jurații: ”Nu cred ca ai ințeles” / VIDEO

09:40, 28.03.2024 - Premiera la Chefi la cuțite! Un concurent i-a lasat masca pe jurați, dupa ce a refuzat cuțitul de aur! Deși acest avantaj ii oferea un loc asigurat in etapa urmatoare, Liviu Moroiu a luat o decizie neașteptata Iata care a fost motivul și cum au reacționat jurații!

Calisthenics Romania, trupa care a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete la „Romanii au talent”: „Sunteți un exemplu pentru toți tinerii”

00:25, 23.03.2024 - Calisthenics Romania a prezentat un spectacol de forța pe scena de la „Romanii au talent”, sezonul 14. Jurații au fost impresionați atat de numarul lor, cat și de poveștile lor impresionante de viața. Trupa de forța Calisthenics Romania e compusa din mai mulți membri de varste diferite. Alisia, singura…

Smiley si Pavel Bartos au dat Golden Buzz, la Romanii au talent 2024. Andra, in lacrimi, s-a lasat prada emotiilor: „Nota pura care ajunge la suflet”

00:45, 16.03.2024 - Un nou golden buzz la Romanii au talent 2024! O concurenta a reușit sa uimeasca pe toata lumea cand a aparut pe scena. Jurații și publicul au trecut prin emoții de nedescris cand au privit momentul tinerei de 20 de ani. Andra nu s-a putut abține și a izbucnit in lacrimi! Moment special pe scena […]…

Cine este Iulia Vilceanu de la Romanii au talent sezonul 14. A primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș. „Ești fenomen!”

00:25, 16.03.2024 - Iulia Vilceanu are 20 de ani și a oferit un moment unic pe scena de la Romanii au talent sezonul 14, in editia de vineri seara, 15 martie. Tanara din Satu Mare a primit Golden Buzz din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș.A inceput sa cante la chitara și sa ințeleaga compoziția muzicala de la varsta…


Ce parere ai despre aceasta stire?