Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premieră în România! Bărbat condamnat la închisoare cu executare pentru că a omorât un câine

Publicat:

Un barbat din Galati a fost condamnat la un an de inchisoare cu executare pentru ca a omorat un caine. Sentința este definitiva și este prima de acest fel in Romania. In urma cu trei ani, galațeanul a omorat cainele unui vecin, in urma unei altercatii cu acesta Patrupedul, un caine de 12 ani din […] The post Premiera in Romania! Barbat condamnat la inchisoare cu executare pentru ca a omorat un caine first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

Un barbat a fost condamnat la 1 an si 9 luni de inchisoare cu executare pentru uciderea unui caine

17:20, 26.04.2024 - Un barbat dintr-o comuna din Mures a fost condamnat definitiv la 1 an si 9 luni de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de ucidere a animalelor cu intentie, dupa ce a omorat un caine pe un camp lovindu-l de mai multe ori cu un obiect contondent.

Vindea mașini, care nu ii aparțineau: Un barbat din capitala, condamnat la 12 ani de inchisoare pentru escrocherii

08:35, 13.03.2024 - Un barbat in varsta de 40 de ani, originar din capitala, a fost condamnat la pedeapsa cu inchisoare pe un termen de 12 ani, cu executare in penitenciar de tip semiinchis, cu privarea de dreptul de a gestiona procese financiare pe un termen 5 ani. Sentința nu este definitiva și poate fi contestata cu…

Sentința prin care Victor Micula a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare, atacata la Curtea de Apel Oradea

15:20, 27.02.2024 - Dosarul in care Victor Micula, fiul omului de afaceri Ioan Micula, a fost condamnat de Judecatoria Oradea la doi ani de inchisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, a fost inregistrat luni, 26 februarie, la Curtea de Apel Oradea.

Victoraș Micula, beizadeaua Frutti Fresh, condamnat la doi ani de inchisoare

21:40, 13.02.2024 - Beizadeaua de Bihor, Victoraș Micula, cel mai controversat tanar de bani gata din Romania, a fost condamnat la inchisoare.Sentinta nu este definitiva, a fost pronuntata de Judecatoria Oradea. Victor Micula a fost condamnat la doi ani de inchisoare, iar alti trei inculpati din acest dosar au primit pedepse…

Victoraș Micula, condamnat la doi de inchisoare cu executare. Sentința nu este definitiva

14:11, 12.02.2024 - Victoras Micula a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor si munițiilor. Decizia nu este una definitiva.   Judecatoria Oradea a decis sa- l condamne pe Victor Micula, fiul omului de afaceri Ioan Micula, la doi ani de inchisoare cu executare intr-un dosar…


Ce parere ai despre aceasta stire?