Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

'Prejudecata', scurt-metrajul cu care elevii de la Colegiul 'Istrati' participă la Festivalul de Film de la Baia Mare

Publicat:

Eveniment inedit marti, 8 noiembrie, la '' din Campina, acolo unde a avut loc premiera unui scurt-metraj realizat chiar de elevi ai acestei unitati de invatamant. Intitulat 'Prejudecata', acest scurt-metraj a fost realizat pentru a marca '' si va participa la Festivalul de Film de la .

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Eveniment caritabil pentru elevii liceului cu deficiențe de vedere din Cluj-Napoca

15:11, 13.05.2024 - Sambata a avut loc un eveniment caritabil pentru o strangere de fonduri care are ca scop achiziția a 6 mașini de scris Braille Tatrapoint Standard pentru elevii liceului cu deficiența de vedere din Cluj-Napoca.

Dorin Recean pleaca din Moldova, pe 9 mai: La ce eveniment va participa premierul

17:35, 08.05.2024 - Dorin Recean pleaca din țara, pe 9 mai. Premierul va participa maine la cea de-a 10-a ediție a conferinței de investiții din Europa Centrala și de Est, care va avea loc in Romania. Anunțul a fost facut de purtatorul de cuvant de la Guvern, Daniel Voda.

Castigatorii Olimpiadei naționale de dezbateri pentru juniori si ai Olimpiadei naționale de argumentare, dezbatere și gandire critica „Tinerii dezbat”

17:06, 23.04.2024 - Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” Baia Mare a fost gazda etapei județene a Olimpiadei naționale de dezbateri pentru juniori, respectiv a Olimpiadei naționale de argumentare, dezbatere și gandire critica „Tinerii dezbat” – 2024. Elevii participanți și-au exersat competențele de comunicare, de argumentare…

Revine trenul estival spre mare de la Targu Mureș. Elevii vor circula gratuit

17:05, 22.04.2024 - Din 14 iunie și pana pe 9 septembrie va circula, ca de obicei, trenul special catre Mangalia, care are punct de plecare Baia Mare, iar de la Targu Mureș vor fi atașate, zilnic, cate doua vagoane. Cei care doresc sa ajunga cu trenul la mare iși vor putea cumpara din timp bilete, inclusiv la vagonul […]…

SCANDAL BAIA MARE – Elev de la „Barițiu”, sancționat pentru niște stickere

17:41, 28.03.2024 - Un elev al unei unitați de invațamant din Baia Mare, in speța Colegiul Tehnic „George Barițiu” din Baia Mare, ar fi fost sancționat de conducerea unitații școlare fiindca a adus la școala stickere prin care era incurajat patriotismul. Cei de la Colegiul Tehnic „George Barițiu” spun ca nu au facut altceva…

Elevii de la doua școli din Campina vor beneficia de Programul național ”Masa sanatoasa”

20:21, 22.03.2024 - Programul național ”Masa sanatoasa”, aprobat de Guvernul Romaniei in ianuarie acest an, este continuatorul programului pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din 450 unitați de invațamant preuniversitar de stat.

Expoziția „Obiectivele foto”, la Biblioteca Județeana “George Barițiu“

23:51, 20.03.2024 - Pana pe 22 aprilie, Biblioteca engleza gazduiește expoziția de benzi desenate „Obiectivele foto”, realizata de elevii clasei a XI-a A, profil ‘Tehnician producție film și televiziune’, de la Colegiul Tehnic „Mircea Cristea” Brașov, coordonați de profesoara Raluca Cioromela. Expoziția scoate in evidența…

”Saptamana meseriilor” deschide porțile Liceului Tehnologic ”Constantin Istrati” Campina catre toți elevii

11:35, 12.03.2024 - In perioada 11-15 martie este ”Saptamana meseriilor”, prilej cu care Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Campina iși deschide porțile catre toți elevii din școlile gimnaziale din Campina și imprejurimi.


Ce parere ai despre aceasta stire?