Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

”Prea tânăr ai plecat” A murit rugbistul Ștefan Stan, după mai mulți ani de chin. Era țintuit într-un scaun cu rotile, în urma unui tragic accident

Publicat:

Rugbistul Ștefan Stan a incetat din viața dupa o indelungata perioada de suferința. La doar 35 de ani, fostul jucator internațional roman ducea, de cațiva ani, o lupta infernala pentru supraviețuire.

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav intr-o comuna din Argeș. Un tanar de 22 de ani a murit

07:45, 12.05.2024 - Un tanar de 22 ani a murit sambata noaptea, dupa ce mașina pe care o conducea a fost lovita, pe fondul depașirii neregulamentare și al vitezei excesive, de un autoturism și proiectata intr-un stalp.

Sfarsit tragic pentru un tanar roman, in Italia. Ștefan a murit in noaptea de Inviere. Avea 20 de ani / FOTO

14:36, 06.05.2024 - Un roman in varsta de 20 de ani a avut parte de un sfarsit tragic, in Italia. Stefan Velea a murit in noaptea de Inviere, intr-un tragic accident de circulație. Mașina in care se afla a rupt balustrada unui pod și s-a prabușit in gol aproximativ zece metri, intr-o prapastie. 

Accident mortal in Dolj. Un tanar de 18 ani a murit dupa ce autorismul in care se afla s-a rasturnat

12:15, 27.04.2024 - Un accident cumplit a avut loc noaptea trecuta in județul Dolj și a curmat viața unui tanar de 18 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a rasturnat pe partea carosabila, curmand viața prietenului sau.

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Un tanar luptator de sumo a doborat un record vechi de 110 ani » Cu o zi inainte a ajuns la spital, parasind arena in scaun cu rotile

13:50, 25.03.2024 - Takerufuji (24 de ani), un tanar luptator de sumo a scris istorie duminica dupa ce caștigat un turneu important la doar un an și jumatate de la debutul sau in celebrul sport japonez. Triumful acestuia reprezinta cea mai rapida ascensiune inregistrata vreodata in sumo, doborand un record vechi de 110…

Accident tragic la Arad: Un motociclist a fost spulberat de un TIR / Tanarul a murit pe loc - FOTO

09:50, 23.03.2024 - Un tanar in varsta de 18 ani, care circula cu motocicleta, a fost ranit mortal pe un drum din județul Arad. Motociclistul a fost lovit de un TIR. Pompierii aradeni au fost chemați, in noaptea de vineri spre sambata, la un accident rutier in care au fost implicate un autotren și o motocicleta, in…

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.


Ce parere ai despre aceasta stire?