Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prăjitură Napoleon, un deliciu cu budincă de vanilie şi căpşuni

Publicat:

De ce ai nevoie pentru

Pentru foi

1 pachet aluat foitaj

2 galbenușuri

2 linguri zahar pudra

Pentru umplutura

2 pachete budinca de vanilie

200 g frișca

capșuni

coaja de la 1 lamaie

zahar pudra

Cum se prepara

Dai drumul la cuptor. Pui intr-o tava cu hartie de copt prima foaie de aluat foitaj, așezi a doua foaie de copt și pui deasupra cealalta bucata de aluat foitaj. Dai la cuptor 18 minute, scoți tava, ungi foile cu galbenuș batut și dai din nou tava la cuptor pana cand se…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de fursecuri cu lamaie. Deserturi pe care sa-l prepari pentru cei dragi

09:15, 16.05.2024 - Fursecurile se pot pregati intr-o mulțime de opțiuni, iar cele cu lamaie au fost caștigatoarele pentru aceasta zi. Au un gust proaspat și te vor face sa te gandești la vara care se apropie. Nu ai nevoie decat de cateva ingrediente simple, iar rezultatul va fi unul delicios, atat pentru tine, cat și…

Tiramisu cu sos de capsuni

00:05, 26.04.2024 - Ingrediente: 5 oua, 250 g mascarpone, 300 g capșuni, 100 ml apa, 23 pișcoturi, 7 linguri zahar, 1 lingurita esenta de vanilie, sare Mod de preparare: Se spala casunile, se curata si se taie felii. Se pun intr-un vas, cu apa si doua linguri de zahar, si se fierb cinci minute. Se mixeaza cu un mixer vertical…

Cat se ține pasca fara aluat in cuptor. Sorin Bontea te invața cum sa-ți iasa pufoasa și cu o crusta aurie

14:40, 25.04.2024 - Chef Sorin Bontea le-a impartașit romanilor o rețeta deosebita de pasca fara aluat, perfecta pentru a fi pregatita inainte de sarbatorile pascale. Lista ingredientelor de care ai nevoie și modul de preparare. Cum trebuie sa procedezi pentru a pregati un desert pufos, cu crusta aurie. Pasca fara aluat.…

Rețeta de prajitura cu lamaie și capșuni. Desert rapid și simplu

00:01, 28.03.2024 - Iți este pofta de ceva dulce? Daca da, ești in locul potrivit! Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa pentru o prajitura cu lamaie și capșuni. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Tot ce trebuie sa faci, pas cu pas.

Rețeta de weekend. Lasagna delicioasa, potrivita pentru o cina armonioasa in familie. Rețeta, pas cu pas

11:40, 08.03.2024 - Straturile de paste, sos de roșii, sos alb și mozzarella topita fac din lasagna o alegere perfecta pentru zilele de final de saptamana. Cea mai grea parte a prepararii este s-o lasi sa se odihneasca circa 15 minute dupa ce o scoti din cuptor. Aroma care umple bucataria te va face sa vrei sa o portionezi…

Ce sa presari peste mucenici dupa ce ii scoți din cuptor. Trucul celor mai iscusite gospodine

13:40, 07.03.2024 - A venit momentul in care pregatim cei mai buni mucenici. Este un desert indragit de toata lumea, iar rețeta este diferita in funcție de zona țarii. Rezultatul este mereu foarte gustos, mai ales daca presarați un anumite ingredient dupa ce ii scoateți din cuptor. Cu ce sa presari mucenicii pentru un…

Rețeta mucenici moldovenești insiropați

09:20, 07.03.2024 - Pe data de 9 martie, in calendarul ortodox se praznuiesc Sfinții 40 de Mucenici, motiv pentru care gospodinele din toate colțurile țarii pregatesc rețete de mucenici. Mai jos iți spunem care sunt cele mai bune rețete pentru mucenici moldovenești insiropați.Mucenici pufoși, mucenici fierți in zeama sau…

Rețeta de langoș! Cum sa prepari un langoș perfect dupa rețeta tradițional ungureasca

16:55, 06.03.2024 - Langoș -ul este un fel de mancare tradițional unguresca, cunoscuta și apreciata in alte țari din Europa Centrala și de Est. Este o bucata de aluat prajita, de obicei, rotunda sau ovala, asemanatoare unei clatite pufoase. Langoș-ul se obține dintr-un aluat fermentat, care este prajit in ulei pana devine…


Ce parere ai despre aceasta stire?