Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povești de familie, sezon 2, episodul 30. Depresia postpartum poate duce la familii destrămate, fără un sprijin emoțional adecvat

Publicat:

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor intamplari ce pot deveni adevarate lecții de viața. Descopera ce s-a intamplat in episodul difuzat in data de 8 aprilie 2022.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 17 din sezonul 3. Bebe Cotimanis, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 09.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

A debutat episodul final al serialului „Shogun” pe Disney+. Intregul sezon al palpitantului serial este disponibil acum pentru vizionare

19:11, 24.04.2024 - „Shogun” a cucerit inimile telespectatorilor – atenția extraordinara acordata detaliilor, scenariul excelent și peisajele impresionante sunt doar cateva dintre elementele care asigura o experiența incredibila pentru oricine decide sa vizioneze acest serial. Intriga politica din Japonia feudala a secolului…

Serialul „Povești nespuse”, disponibil pe AntenaPlay din 18 aprilie 2024. Despre ce este vorba in acest serial turcesc

15:30, 22.04.2024 - Intr-o veste minunata pentru fanii serialelor turcești, producția adorata "Annemin Sirridir Cocuk" a fost lansata pe platforma de streaming AntenaPlay, incepand cu data de 18 aprilie 2024.

Psih. Victor Toriani, Regina Maria: „Dependențele vin dintr-un gol emoțional. Sunt simptome ale unor traume transmise in familie”

13:45, 29.03.2024 - Comportamentele adictive sunt mai des intalnite decat ne inchipuim. Ca e vorba de dulciuri, munca, telefon sau alcool, ele au radacini comune. Invitat in cadrul emisiunii „Cu mintea deschisa”, care va fi difuzata duminica, 31 martie, incepand cu ora 15.30 pe Digi 24, Victor Toriani, psihoterapeut, psiholog…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 10, sezonul 2. Anca Androne: „Te putea mușca, in orice moment, orice animal veninos!”

23:05, 22.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 7 din sezonul 3. Valeriu Ilisie: „Ma cucerește tot mai tare de fiecare data cand o vad!”

23:05, 29.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Speranța pentru o familie din Gataia, datorita oamenilor darnici și implicați

14:30, 12.02.2024 - Weekendul a fost incarcat pentru cei de la Asociația Acasa in Banat și voluntarii care au venit sa ajute la reconstrucția casei unei familii sarmane din Gataia. Dupa ce au aflat de cazul unei familii, care se chinuie de ani de zile sa refaca o casa batraneasca, care a și ars in urma cu mai mulți ani,…


Ce parere ai despre aceasta stire?