Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

POVESTEA ULUITOARE a cântăreței DALIDA! A AVUT LUMEA la PICIOARE, dar S-A SINUCIS în plină glorie! | FOTO\VIDEO

Publicat:

Publicitate

Dalida, pe numele sau real , a fost o cantareața cu origini egiptene și italiene, care a facut furori in anii '60-'80. Nu era doar o frumusețe cu totul special, ci avea o voce seducatoare și o prezența scenica care cucerea imediat.

De-a lungul carierei sal, Dalida a cantat melodii in 10 limbi. Este considerata printre cele mai populare șase cantarețe din lume. In anul 1961, ea obține cetațenia franceza, in urma mariajului. Intre anii 1956 și 1987 a fost cantareața, iar intre 1954 și 1986 și-a demonstrat talentul și in cinematografie.

Albumele

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

O legenda a cinematografiei mondiale s-a stins din viața. Laurent Cantet a murit la 63 de ani

20:25, 25.04.2024 - Cariera și realizarile Lui Laurent CantetLaurent Cantet a intrat in istoria Festivalului de Film de la Cannes cand a caștigat prestigiosul premiu Palme d\"Or in 2008 pentru filmul „Entre les murs”. Filmul, care costase doar 2,4 milioane de euro, a fost laudat pentru naturalismul sau și abordarea unica,…

O femeie din Vaslui s-a sinucis dupa o discuție bizara cu partenerul de viața. Avea trei copii, dar nu a mai contat

17:40, 29.03.2024 - Femeia și-a pus capat zilelor pentru ca un consatean i-a vorbit trivial și a amenințat-o la magazinul din sat, iar concubinul a refuzat sa sune la 112 și a incercat sa o calmeze. Ea a ingerat tomoxan, o substanța extrem de toxica, folosita pentru deparazitarea animalelor.

Presedintele Frantei despre posibilitatea unor atacuri teroriste la Jocurile Olimpice: „Risc zero nu exista niciodata in viata”.

20:00, 26.03.2024 - Emmanuel Macron, președintele Franței, a vorbit intr-o vizita oficiala in Guyana despre amenințarile teroriste care ar putea aparea pe timpul desfașurarii la JO 2024 (26 iulie-11 august). Emmanuel Macron a spus ca tara sa „este pregatita si va fi pregatita" sa faca fata posibilelor amenintari teroriste…

Scene dramatice pe o strada din municipiul Deva. Un polițist a salvat viața unui localnic in ultimul moment

14:50, 22.03.2024 - Un polițist din Hunedoara a reușit sa salveze viața unui devean, care s-a prabușit pe o strada din municipiul Deva. Agentul de poliție l-a readus in simțiri, dupa ce i-a aplicat manevrele de resuscitare.

GSP: Viața unui francez la Sibiu. „Așa-i vad eu acum". Ce spune despre romani comparativ cu ceea ce știa de la Paris: „Acolo, sunt mulți pe marginea drumului"

13:55, 16.03.2024 - Mickael Panos, 27 de ani, a venit de la Miercurea Ciuc la Sibiu și este unul dintre oamenii de baza ai lui Claudiu Niculescu la liderul ligii secunde, CSC Șelimbar. Parizianul a explicat pentru GSP.ro de ce are motivație sa joace pentru locul 1 chiar daca echipa nu are drept de promovare și cum și-a…

Povestea dureroasa a Monicai Barladeanu. Este o femeie de succes, dar a avut un trecut tulburator: de ce s-a sinucis tatal ei?

17:05, 26.02.2024 - Monica Barladeanu, una dintre cele mai cunoscute actrițe romanești, a avut o viața desprinsa parca din filme. Trecutul ei dureros a fost ținut departe de ochii curioșilor, pana cand a ales sa expuna public traumele prin care a trecut in copilarie și viața grea alaturi de un tata dependent de alcool…


Ce parere ai despre aceasta stire?