Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poveste emoţionantă: Femeia care PLÂNGE ŞI TRANSPIRĂ SÂNGE a găsit DRAGOSTEA FOTO

Publicat:

, in varsta de 19 ani, sufera de patru ani de o tulburare bizara care ii provoaca sangerari spontane, inclusiv din unghii si din buric. Starea ei s-a deteriorat si a inceput sa planga cu sange, sa aiba sangerari nazale și sa isi piarda parul, potrivit DailyMail.

La un moment dat, ea sangera de pana la 15 ori pe zi și a fost intr-o stare atat de critica incat a avut nevoie de o transfuzie de sange.

Dar, in ciuda a sute de teste, medicii din orașul sau natal, Veron, din , nu au reusit sa o diagnosticheze.

"Cand a inceput sa mi se intample…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Poveste demna de Hollywood: Un veteran de razboi și-a gasit dragostea la 100 de ani și se va casatori

02:05, 09.05.2024 - La varsta de 100 de ani, un veteran de razboi, Harold Terens, și-a gasit dragostea și se va casatori cu Jeanne Swerlin, in varsta de 96 de ani, in Franța. Ceremonia coincide cu aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliaților in Normandia, oteaza Mediafax.

Familia lui Bruce Willis a facut noi dezvaluiri despre starea de sanatate a actorului: „E dureros, dar macar avem un diagnostic clar”

16:40, 04.05.2024 - Rumer Willis, una dintre fiicele actorului american Bruce Willis, a oferit noi informatii legate de starea de sanatate a tatalui ei, diagnosticat cu dementa in 2023, relateaza sambata contactmusic.com, potrivit Agerpres.

Soc in Marea Britanie dupa anuntul printesei Kate ca sufera de cancer

09:20, 23.03.2024 - Dupa saptamani de zvonuri si speculatii, Marea Britanie este in stare de soc sambata dupa ce printesa Kate a dezvaluit ca sufera de cancer, deja numeroase persoane salutand curajul foarte popularei sotii a mostenitorului tronului, comenteaza AFP preluat de agerpres. Familia regala britanica se afla…

Ce a aparut in fața porții casei lui Marius Țepeliga dupa ce a murit. Familia lautarului sufera cumplit / FOTO

18:40, 14.03.2024 - Au trecut cateva zile de cand Marius Țepeliga a murit, dupa ce s-a luptat o buna perioada cu cancerul. Familia sufera cumplit, dupa moartea lautarului, iar cei care au vrut sa ii aduca un ultim omagiu au putut sa o faca la inceputul acestei saptamani.

Povestea emoționanta a lui Toto, cațelul care și-a pazit doua zile stapana decedata. „Sufera el, sufar și eu“

14:06, 08.03.2024 - Toto a ramas singur intr-un apartament din Galați, dupa ce ambii stapani i-au murit. Acum este singur, debusolat și trist și iși cauta o familie. „Ma sufoc cand vad cum ma privește trist”, povestește Corina Grigore, de la Asociația „Ajutați-l pe Labuș“.

Inca un delfin mort la malul marii, inconjurat de gunoaie

10:35, 05.03.2024 - Delfinul a fost gasit de un localnic in zona Poarta 1 din Constanța. Omul a anunțat de urgența autoritațile.„In comparație cu alți ani, situația  eșuarilor cetaceelor se prezenta cu 1-4 exemplare eșuate pana  in acest moment. Insa acesta nu coincide neaparat cu  varful eșuarilor de pe litoralul romanesc,…


Ce parere ai despre aceasta stire?