Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poveste de dragoste ca-n filme. Au murit ţinându-se de mână după 67 de ani de căsnicie

Publicat:

"Parintii mei si-au dorit sa moara acasa si sa paraseasca acest pamant impreuna, atat de mult erau devotati unul altuia", a declarat , fiica lui , 90 de ani, si a sotiei sale, Violet, de 89 de ani.

Floyd si Violet au decedat la ferma lor iubita din Easton. Vazand ca sunt pe cale sa-si dea ultima suflare, fiica lor i-a asigurat ca se afla unul langa celalalt.

"Si cat au fost in spital le-am apropiat paturile astfel incat sa se poata tine de mana. Tatal meu a murit tinand-o pe mama de mana, iar ea a murit 5 ore mai tarziu", a declarat Scharton.

Cu…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

‘In opt luni a murit mama, apoi fratele, am avut o perioada nefericita’

10:56, 16.05.2024 - Designerul Mihai Albu a oferit primul interviu dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. „Facusem analize periodice si una si a iesit deformata cu valoare mare. Medicii s-au aratat ingrijorati si mi-au impus sa fac investigatii imagistice si alte analize. Am facut o punctie, s-a luat o proba pentru biopsie…

Mama Monicai din Timiș, distrusa de durere dupa ce fiica ei a murit. Femeia a primit cea mai ingrozitoare veste: ”Vreau sa fie si el la trei metri, cum este fata mea”

16:10, 13.05.2024 - Monica a murit in urma unui accident rutier, provocat de iubitul ei. Baiatul de 19 ani era șofer de doar patru zile și pierduse controlul volanului, intr-o curba. Din nefericire, Monica s-a stins din viața. Mama ei este distrusa de durere, caci luni dimineața a primit cea mai ingrozitoare veste.

Pacientul cu primul „xenotransplant” de rinichi de porc a murit doua luni mai tarziu. Ce a spus familia

11:26, 12.05.2024 - Primul beneficiar al unui transplant de rinichi de porc modificat genetic a murit la aproape doua luni dupa ce a fost supus procedurii, au anunțat, sambata, familia sa și spitalul care a efectuat operația, conform Associated Press.Richard „Rick” Slayman a suferit transplantul la Spitalul General din…

Acces Direct. Parinții și-au lasat fiica in grija unei bone și au plecat din țara. Acum, micuța a fost luata de DGASPC: "Am crescut-o de la 7 luni..." / VIDEO

18:21, 04.04.2024 - Doamna Vera a vazut un anunț pe internet și a sunat pentru ca a dorit sa fie bona pentru doi parinți care cautau un astfel de serviciu. S-a ințeles cu un cuplu sa aiba grija de o fetița de numai 7 luni. Cei doi parinți i-au dat fetița Verei și au plecat la munca in strainatate.

Mama Mariei, femeia insarcinata care a murit in Bacau, a facut declarații. Cum s-au comportat medicii cu fiica ei, cand au ajuns la Maternitate: ”Am vorbit cu ea...”

08:40, 03.04.2024 - In urma cu o zi, o femeie insarcinata a avut un sfarșit tragic la Maternitatea din Bacau. S-a stins din viața la 24 de ore dupa ce a ajuns acolo, iar acum soțul ei ii acuza pe medici de malpraxis. Mama femeii a facut declarații revoltatoare despre cum i-a spus fiica ei ca s-ar fi comportat medicii cu…

S-au nascut gemene și au refuzat sa comunice cu restul. Ce s-a intamplat cand una dintre ele a murit. Povestea tragica a surorilor tacute

17:05, 27.03.2024 - June și Jennifer Gibbons sunt doua gemene care au fost mereu diferite fața de ceilalți oameni. Nu erau ca ceilalți gemeni sau ca ceilalți copii. Toata viața lor au vorbit doar una cu cealalta, astfel avand porecla de „Gemenii tacuți”. Povestea gemenilor care vorbeau doar intre ei Parinții fetelor au…

Familia femeii care a murit la spitalul Movila din Ploiești, declarații cutremuratoare! Fiica ei vrea ca medicii sa fie pedepsiți: ”Nu pot sa deschid sicriul”

10:05, 07.03.2024 - Apar din ce in ce mai multe detalii șocante despre tragedia de la spitalul Movila din Ploiești. Familia femeii moarte vrea sa știe de ce ea nu a putut fi salvata, in timp ce alți pacienți au fost. Fiica femeii a vorbit cu medicii, iar declarațiile ei sunt ingrozitoare. Iata ce i s-a spus!


Ce parere ai despre aceasta stire?