Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poți să slăbești mâncând prăjitură la prânz! Secretele dietei „Maria Antoaneta”, care avea o talie de numai 58 de centimetri

Publicat:

De acum incolo, vestita replica „Nu au paine? Sa manance cozonac!” va fi privita cu mai putin amuzament sau dispret si cu mai multa... admiratie. Aceasta pentru ca, fara sa o stie, sau macar sa ii pese, vestita regina a Frantei, Marie Antoinette, ucisa prin ghilotina in timpul , tinea cea mai buna dieta posibila!Marie Antoinette se delecta cu mese imbelsugate, pline de tentatii decadente, și, cu toate acestea, avea o silueta ca trasa prin inel!Autoarea americana a analizat, pe baza documentelor istorice, stilul de viața al reginei Franței și a ajuns la concluzia ca dieta ei…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum alegem carnea de miel pentru masa de Paște. Secretele au fost dezvaluite, la ce trebuie sa fim atenți

03:00, 02.05.2024 - Asta, pentru ca exista semne clare ca aceasta carne ar fi alterata, dupa cum anunța și specialiștii. Taierea mielului de Paște era un obicei cunoscut in multe zone ale țarii in trecut, cu toate ca romanii in general prefera carnea de porc sau de pui. Pentru romani consumul de carne de miel are o simbolistica…

Nu mai fierbe ardeii umpluți in apa. Altul este secretul ca sa iasa ca la bunica

11:00, 24.04.2024 - Vrei sa prepari ardei umpluți inainte de sarbatorile pascale? Bucatarul Ovidiu din Bacau a dezvaluit care este secretul preparatului. Nu trebuie sa fierbi legumele in apa, ci in sos. Cum trebuie sa procedezi. Ardei umpluți. Secretele preparatului Ardeii umpluți sunt un preparat delicios pentru fiecare…

Ce puneau bunicile noastre in ciorba a la grec. Secretul de acum aproape 100 de ani

10:00, 10.04.2024 - Romanii sunt mari consumatori de ciorbe, iar ciorba a la grec se numara printre cele mai indragite preparate. Pe vremuri, bunicile noastre gateau des ciorba a la grec, dar aveau un secret atunci cand o preparau. Ce adaugau in ciorba a la grec? Ieșea de fiecare data delicioasa și gustoasa! Secretele…

Muștarul de Tecuci: Secretele rețetei succesului unui brand romanesc dupa care strainii se „bat” sa-l consume

11:00, 05.04.2024 - Muștarul de Tecuci, un simbol al tradiției culinare romanești, a depașit granițele naționale, devenind un brand apreciat și in țari cu o indelungata tradiție culinara precum Franța, Italia și Elveția. In inima județului Galați, in micuța fabrica din Tecuci, se produc lunar peste 100 de tone de acest…

O bunica de 80 de ani care nu are riduri aproape deloc și-a dezvaluit secretele: „Nu e doar crema antirid, e ce mananc”

11:25, 17.03.2024 - O bunica in varsta de 80 de ani a devenit virala pe rețelele sociale pentru ca are un ten aproape perfect, cu chipul definit și aproape fara riduri. Nepoata ei a dezvaluit secretul: are o rutina lunga de ingrijire a pielii, ia suplimente in fiecare zi și mananca multe alimente fermentate, relateaza…

Nu mai pune orez in perișoare. Secretul pe care il au gospodinele iscusite pentru un gust delicios

17:00, 04.03.2024 - Un deliciu cu care ne rasfațau mamele și bunicile, dar care nu este deloc simplu de recreat. Daca vrei sa iți poți surprinde și tu familia și musafirii, trebuie sa pui in aplicare acest secret al gospodinelor. Afla, din randurile de mai jos, de ce sa nu mai pui orez in perișoare. Secretele gospodinelor…

Nu mai pune lapte sau apa in piure! Ingredientul care il face mult mai bun si mai cremos decat la restaurant

15:35, 01.03.2024 - Secretul celui mai bun piure de cartofi nu sta in lapte sau unt. Totul are legatura cu modul in care legi ingredientele intre ele, pentru a forma o compoziție cremoasa. Afla in randurile de mai jos ce trebuie sa pui in cartofi pentru ca rezultatul final sa fie ca la restaurant. Secretele unei porții…

Leurda, macrișul și șalaul de Dunare, secretele cu care romanii au caștigat argintul la Olimpiada de Gastronomie

18:46, 22.02.2024 - Echipa județelor Brașov și Prahova care a caștigat argintul la Olimpiada de Gastronomie spune ca a folosit leurda și macriș, dar și șalau de Dunare și calcan de Marea Neagra ca sa caștige medaliile


Ce parere ai despre aceasta stire?