Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Populația de koala din Australia, decimată de o bacterie: Experţii se tem că emblematicul marsupial ar putea să dispară din multe zone ale ţării

Publicat:

Populatia de koala din Australia este afectata de clamidioza si expertii in fauna salbatica spun ca emblematicul marsupial ar putea sa dispara din multe zone ale tarii, potrivit CNN.

Chlamydia se transmite sexual si infecteaza mai mult de 100 de milioane de oameni anual si poate cauza infertilitate daca este netratata, conform news.ro.

In cazul koala, infectia necontrolata poate cauza orbire si chisturi dureroase in tractul reproducator al animalului ce pot duce la infertilitate si chiar la deces.

Antibioticele folosite pentru a trata boala pot distruge flora intestinala…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 100 de balene pilot au eșuat in Australia de Vest

09:30, 25.04.2024 - Experții in fauna marina incerca sa salveze aproximativ 140 de balene pilot eșuate joi in apele puțin adanci ale unui estuar din sud-vestul statului Australia de Vest, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

Cea mai mare ingrijorare din Romania este posibilitatea intrarii tarii in razboi

07:25, 23.04.2024 - Majoritatea romanilor nu sunt ingrijorati din cauza conditiilor de trai, ci din cauza posibilitatii unei implicari a tarii intr-un razboi - a reiesit dintr-un sondaj de opinie realizat de INSCOP si publicat luni. Teama de scumpiri a trecut pe planul al doilea.

Pericol de inundații in nordul și centrul țarii: Nivelul apei in rauri ar putea crește, din cauza ploilor abundente

07:45, 17.04.2024 - Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis o avertizare privind formarea scurgerilor intensive pe pante cu risc de inundații locale și creșterea nivelului apei in unele rauri mici, in nordul și centrul țarii.

Se anunța scandal diplomatic major din cauza Palestinei - Irlanda și Austria, gata sa ia decizia care va starni revolta Israelului

07:00, 10.04.2024 - Ministrul de Externe Michael Martin a declarat marti, la Dublin, ca Irlanda se pregateste sa recunoasca un stat palestinian in urmatoarele saptamani, transmite AFP. O decizie similara este discutata și in Australia. Romania recunoaște la nivel diplomatic Palestina din 1988.

Chinezii de la Huawei au dat in judecata Romania din cauza excluderii din rețelele 5G

15:20, 09.04.2024 - Grupul chinez Huawei a dat in judecata statul roman, in aceasta luna, pentru a cere anularea hotararii Consiliului Suprem de Aparare a Țarii (CSAT) care a interzis utilizarea echipamentelor sale in rețelele 5G din Romania, hotarare intarita printr-o decizie semnata la finele lunii februarie de premierul…

VIDEO. Teroare in aer: 50 de pasageri au fost raniți, iar 13 au ajuns la spital din cauza unor turbulențe puternice

13:20, 11.03.2024 - 50 de persoane au fost ranite, iar 13 au ajuns la spital dupa ce aeronava in care se aflau a suferit mai multe turbulențe, pe un zbor de peste 2 ore. Serviciile de urgenta si compania aeriana LATAM au anunțat ca treisprezece pasageri ai unui zbor cu plecare din Sydney, Australia, au fost spitalizati…

Sute de oameni sunt evacuați in Australia din cauza incendiilor de vegetație care au scapat de sub control

07:36, 25.02.2024 - Mai multe incendii de vegetație pun in pericol localitați din Australia. Sute de oameni sunt evacuați. Cateva proprietați au fost deja distruse, informeaza Mediafax. Un incendiu de vegetație in statul Victoria din Australia a scapat de sub control sambata, potrivit Reuters. Autoritațile au emis o…

Seful Statului Major al Armatei SUA: credibilitatea tarii este in pericol din cauza cuvintelor lui Trump despre NATO

04:30, 13.02.2024 - Fostul asistent al „fostului” lider american al securitații naționale, John Bolton a declarat anterior ca amenințarea fostului președinte de a retrage Statele Unite din alianța este reala.


Ce parere ai despre aceasta stire?