Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Polonia relansează problema despăgubirilor de război din partea Germaniei

Publicat:

Ministrul polonez de externe, , a anuntat luni ca guvernul de la Varsovia va lua pozitie in ce priveste despagubirile de razboi pe care Polonia le-ar putea cere din partea Germaniei, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

UE plateste Poloniei 6,3 miliarde de euro din fondul de redresare post-covid

16:55, 15.04.2024 - Fostul Guvern nationalist si consevator polonez, indepartat de la putere in octombrie, a impus reforme ale sistemului judiciar polonez prin care a incalcat statul de drept, acuza UE, care a decis sa blocheze aceste fonduri. Comisia Europeana (CE) a anuntat ca este necesar ca Varsovia sa atinga anumite…

Razboi in Ucraina, ziua 782. Kuleba: Apararea aeriana ucraineana apara si vecinii din Moldova, Romania si Polonia

16:45, 15.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 782. Ministrul ucrainean de externe Dmitro Kuleba declara ca apararea aeriana ucraineana protejeaza acum nu numai cerul ucrainean de teroarea aeriana rusa, ci si pe vecinii din Moldova, Romania si Polonia.

Polonia a exprimat cereri mai blinde Germaniei privind despagubirile de razboi

00:20, 12.02.2024 - Ministrul de Externe al Poloniei, Radoslaw Sikorski, a atenuat semnificativ cererile Varșoviei privind despagubirile din partea Germaniei și a oferit o soluție alternativa la aceasta disputa de lunga durata. "Daca Berlinul vrea sa transfere banii - poftim. Vom face chiar o reducere daca banii vor ajunge…

Avertisment asupra riscului unui razboi cu Rusia. Ministrul polonez al Apararii: „Ma astept la orice scenariu”.

19:11, 05.02.2024 - Polonia trebuie sa se pregateasca urgent pentru amenintarea unui razboi cu Rusia. Avertismentul a fost facut de ministrul polonez al Apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, care ia in calcul „cele mai rele scenarii”.

Polonia se pregatește de razboi cu Rusia? Ministrul polonez al apararii: „Ma astept la orice scenariu si le iau in serios pe cele mai rele”

18:50, 05.02.2024 - Ministrul polonez al apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a declarat, intr-un interviu publicat luni, ca Polonia trebuie sa se pregateasca urgent pentru amenintarea unui razboi cu Rusia, scrie digi24.ro .

Polonia trebuie sa se pregateasca pentru riscul unui razboi cu Rusia, sustine ministrul polonez al apararii

18:20, 05.02.2024 - Ministrul polonez al apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a declarat intr-un interviu publicat luni ca Polonia trebuie sa se pregateasca urgent pentru amenintarea unui razboi cu Rusia, relateaza agentia DPA.

Polonia da iar dureri de cap Germaniei. „Despagubiri” pentru atrocitațile naziștilor!

06:00, 31.01.2024 - Și noul ministru de Externe polonez, Radoslaw Sikorski, a reclamat marti „despagubiri financiare” din partea Berlinului pentru atrocitatile nazistilor, reluand astfel cererile de reparatii formulate de guvernul anterior de la Varsovia, transmite AFP. Sikorski, aflat in functie de la jumatatea lui decembrie…

Polonia vrea despagubiri pentru ororile comise de nazisti: suma uriașa ceruta Germaniei

04:05, 31.01.2024 - Seful diplomatiei poloneze, Radoslaw Sikorski, a reclamat marti "despagubiri financiare" din partea Berlinului pentru atrocitatile nazistilor, reluand astfel cererile de reparatii formulate de guvernul anterior de la Varsovia, noteaza AFP, citat de Agerpres.Sikorski, aflat in functie de la jumatatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?