Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Polonia pledează pentru un al şaptelea pachet de sancţiuni împotriva Rusiei

Publicat:

Guvernul polonez cere noi masuri punitive impotriva Rusiei, pentru a mentine presiunea economica asupra Moscovei si a pune capat invaziei asupra Ucrainei, informeaza sambata dpa, potrivit Agerpres."Din punctul nostru de vedere, un al saptelea pachet de sanctiuni ar trebui impus cat mai curand posibil. Trebuie sa mentinem presiunea", a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe polonez, , pentru publicatia germana Welt am Sonntag, inainte de summitul de luni al ministrilor de externe din UE ce va avea loc la Luxemburg.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Uniunea Europeana vrea sa ia masuri impotriva flotei fantome a Rusiei: „A venit timpul sa-i punem capat”

20:40, 22.04.2024 - Comisia Europeana (CE) va examina o serie de masuri impotriva flotei fantoma care transporta petrol rusesc ocolind sancțiunile impuse Moscovei din cauza razboiului purtat impotriva Ucrainei, a anunțat luni ministrul suedez de externe Tobias Billstrom, citat de Politico.Potrivit șefului diplomației suedeze,…

Opt țari UE, inclusiv Romania, cer noi sancțiuni impotriva Rusiei pentru moartea lui Navalnii

20:20, 29.02.2024 - Opt state membre ale UE, respectiv Republica Ceha, Estonia, Finlanda, Letonia, Lituania, Polonia, Romania si Suedia, au cerut noi sanctiuni impotriva Rusiei dupa moartea opozantului Aleksei Navalnii, relateaza joi agentia EFE, potrivit Agerpres. 

UE adopta cel de al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei, la doi ani de la declanșarea razboiului

21:35, 24.02.2024 - Comisia saluta adoptarea de catre Consiliu a celui de-al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei. La doi ani de la invadarea brutala a Ucrainei de catre Rusia, sprijinul UE pentru Ucraina și pentru poporul sau se menține neatenuat. Europa este unita și hotarata sa iși apere in continuare valorile…

UE a aprobat al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei: „Taiem și mai mult accesul Moscovei la drone”

15:20, 21.02.2024 - UE a aprobat miercuri al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei. Noul pachet va include 193 de companii și persoane care vor fi adaugate pe lista celor carora li se interzice sa calatoreasca sau sa faca afaceri in UE, transmite Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 728. Uniunea Europeana aproba al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei la doi ani de la razboiul din Ucraina

14:35, 21.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 728. ​​​​​​​Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca trupele ruse isi vor continua ofensiva cu obiectivul de a inainta mai adanc in interiorul Ucrainei, dupa ce au cucerit orasul Avdiivka.

Al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei, aprobat de UE. Ce prevede

13:05, 21.02.2024 - Uniunea Europeana a aprobat miercuri al 13-lea sau pachet de sancțiuni impotriva Rusiei. „Ambasadorii UE tocmai au ajuns la un acord de principiu privind al 13-lea pachet de sancțiuni in contextul agresiunii rusești impotriva Ucrainei”, a declarat președinția belgiana pe platforma „X”, fosta Twitter,…

SUA anunța noi sancțiuni „majore” impotriva Rusiei: Sa raspunda pentru moartea lui Navalnii

22:50, 20.02.2024 - Statele Unite ale Americii vor adopta vineri o serie de „sanctiuni majore” impotriva Moscovei in urma decesului in inchisoare al opozantului rus Aleksei Navalnii, a anuntat marti Casa Alba, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

UE pregateste noi sanctiuni impotriva Rusiei. Pe lista sunt și companii din domeniul apararii și securitații

15:31, 05.02.2024 - Uniunea Europeana se pregateste sa impuna Rusiei un nou pachet de sanctiuni, inaintea implinirii a doi ani de la declansarea invaziei ruse asupra Ucrainei, afirma luni dpa, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?