Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Politia Locala Resita intra pe frecventa

Publicat:

REȘIȚA – Agentii vor fi dotati pentru comunicarea prin statii de emisie-receptie. Pentru imbunatatirea din punct de vedere logistic, directorul executiv al a municipiului Resita, , a facut o deplasare la Bucuresti, in vederea organizarii unui sistem de comunicatii bazat pe statii radio.

Deplasarea am facut-o la de Reglementare in Comunicatii pentru a ni se aloca o banda de frecventa. Ne straduim sa facem institutia tot mai operativa. Trebuie sa obtinem licenta, plata acesteia pe perioada…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Benzina se ieftineste, dupa valul de scumpiri constante: Cat va costa maine motorina

12:15, 02.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 3 mai. Astfel, prețul benzinei se ieftinește cu 15 bani, dupa valul de scumpiri constante. Și motorina va fi mai ieftina.

ANCPI incepe finanțarea realizarii planurilor parcelare / Beneficiarii lucrarilor sunt comunele, orașele și municipiile

12:16, 17.04.2024 - Eveniment ANCPI incepe finanțarea realizarii planurilor parcelare / Beneficiarii lucrarilor sunt comunele, orașele și municipiile aprilie 17, 2024 11:11 Agenția Naționala de Cadastru și Publicitate Imobiliara (ANCPI) inițiaza finanțarea, din venituri proprii, a lucrarilor de intocmire a planurilor…

Benzina, mai scumpa și maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri la carburanți

12:10, 16.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 17 aprilie. Astfel, benzina se scumpește cu inca 2 bani, iar prețul motorinei scade cu 4 bani.

Primaria Buftea a inaugurat un bloc cu 30 de locuinte de serviciu construite in parteneriat cu ANL

09:25, 02.04.2024 - De Buna Vestire, Primaria Buftea a inaugurat un proiect menit sa faciliteze accesul cadrelor medicale și didactice la locuințe de serviciu, in apropierea locurilor lor de munca. Proiectul, derulat in colaborare cu Agenția Naționala de Locuințe, a constat in construirea unui bloc cu 30 de apartamente…

Zgonea (ANCOM): Sectorul de posta si curierat ar putea ajunge la o cifra de afaceri de un miliard de euro

13:35, 27.03.2024 - Sectorul de posta si curierat este in plina dezvoltare si ar putea ajunge la o cifra de afaceri de un miliard de euro in 2024 sau in 2025, a declarat, miercuri, Valeriu Stefan Zgonea, presedintele Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), la un eveniment de specialitate.…

Benzina si motorina se scumpesc maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri

12:15, 19.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 20 martie, prețuri mai mari la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 7 bani mai mult, iar pentru cel de motorina - cu 6 bani.

Sfarșit de iarna cu ușoare ieftiniri la pompa: Cat vor achita maine soferii pentru carburanti

12:11, 28.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 29 februarie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 10 bani iar prețul la benzina ramane neschimbat.

Gazul, mai ieftin de astazi: Noile tarife au intrat in vigoare

09:30, 23.02.2024 - Consumatorii din intreaga țara vor achita mai puțin pentru gaz, de astazi, 23 februarie. Noile tarife, aprobate de Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica, au fost publicate in Monitorul Oficial.


Ce parere ai despre aceasta stire?