Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poeta Cornelia Maria Savu, gasita moarta in locuinta sa din Bucuresti

Publicat:

Cunoscuta poeta Cornelia Maria Savu a fost gasita moarta sambata dimineata in locuinta sa din Bucuresti. Nu se stie cauza decesului care va fi stabilita de Institutul de Medicina Legala (IML), a declarat scriitorul Dan Mircea Cipariu.

Cornelia Maria Savu avea 60 de ani. "Cu mare regret, va anunt moartea Corneliei Maria Savu! Am procedat la deschiderea usii cu politia si Ambulanta. Asteptam IML-ul pentru a afla cauza mortii. Dumnezeu sa o ierte!", a declarat, sambata, conform Mediafax, Dan Mircea Cipariu, presedintele Filialei Bucuresti - Poezie a Uniunii Scriitorilor din Romania…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premii pentru elevii Școlii Nr. 4 Suceava, la Olimpiada de Limba romana

14:35, 24.04.2024 - Rezultate bune pentru elevii Școlii Gimnaziale Nr. 4 Suceava, la Olimpiada Nationala de Limba si Literatura Romana, competiție desfașurata saptamana trecuta, la Slatina, Olt.Nicolaie Prigoreanu din clasa a VII-a s-a clasat pe locul al II-lea, iar Irina Susu din clasa a VI-a a fost recompensata cu ...

Profesoara de Romana, doctor in Filologie, care susține ca poezia 'Luceafarul' este roman, greu de scos de la catedra

00:55, 17.04.2024 - Un nou scandal zguduie sistemul de invațamant, de data aceasta la un reputat colegiu din Buzau, unde o profesoara de Limba și Literatura Romana este acuzata de analfabetism. Confruntarea a escaladat intr-un conflict intre educatori, elevi și parinți, culminand cu demisia conducerii liceului, care s-a…

Simpozionul studențesc InterCulturalia #6, „Hibriditate, marginalitate, alteritate: excentrici și monștri in limba și cultura”, 19-20 aprilie 2024, Iași

10:31, 02.04.2024 - Simpozionul studențesc InterCulturalia #6 „Hibriditate, marginalitate, alteritate: excentrici și monștri in limba și cultura” 19-20 aprilie 2024, Iași Catedrele de engleza, franceza, germana și spaniola din cadrul Departamentului de Limbi și literaturi straine al Facultații de Litere (UAIC), impreuna…

Flutur vrea sa preia la Consiliul Județean intocmirea documentației pentru tronsonul ...

18:05, 21.03.2024 - Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat joi, printr-un comunicat de presa, ca administrația județeana intenționeaza sa preia intocmirea documentației pentru tronsonul Suceava – Paltinoasa a Autostrazii Nordului Baia Mare – Suceava, lotul 3 Vatra Dornei ...

Distincții pentru elevii militari, la faza județeana a Olimpiadei de Limba și Literatura ...

15:06, 19.03.2024 - Elevii militari campulungeni au obținut premii și mențiuni la faza județeana a Olimpiadei de Limba și Literatura Romana, „confirmand, inca o data, efortul susținut impreuna cu dascalii lor, dar și iubirea fața de limba noastra", potrivit reprezentanților instituției.Cel mai bun rezultat ...

Parohia Gavana IV organizeaza meditații gratuite pentru elevi

13:50, 08.03.2024 - In perioada februarie-iunie 2024, in cadrul Centrului Socio-Cultural „Sfanta Maria Magdalena” al parohiei Gavana IV din municipiul Pitești, au loc, gratuit, meditații la Limba și Literatura Romana și Matematica, pentru elevii de clasa a VIII-a, facute de profesori de specialitate. Parintele Pleșa Victor…

Ziaristul, criticul si istoricul literar Alex Stefanescu a murit la 76 de ani. Patriarhul Daniel: „Exemplu stralucit de bunatate și eruditie”

22:20, 25.02.2024 - Alex Stefanescu, autorul „Istoriei literaturii romane contemporane”, a murit la 76 de ani, a anunțat duminica, 25 februarie, pe Facebook, criticul Daniel Cristea-Enache. Ștefanescu a debutat in 1965 cu poezie, in ziarul „Zori noi” din Suceava, iar in critica in 1970, a notat Agerpres.„O veste care indoliaza…

Un dulce miros de moarte, de Guillermo Arriaga, prezentata de regretatul prof. univ. dr. Nicolae Crețu – Luni, 26 FEBRUARIE 2024, h 20:30, in emisiunea Viața Rromilor cu Dumitru ȘERBAN

09:31, 23.02.2024 - In prima secvența audio pe care o postam, povestim despre imaginea țiganilor in literatura romana și universala, iar cel care ne vorbește este regretatul prof. univ., dr. in filologie, Nicolae Crețu de la Catedra de Limba și Literatura Romana a Facultații de Litere, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”…


Ce parere ai despre aceasta stire?