Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poarta de siguranță pentru copii, aliatul nr.1 în lupta cu pericolele la care se expune bebe!

Publicat:

Ceea ce admiram cel mai mult la copiii noștri este și ceea ce ne consuma psihic și energetic cel mai mult: lipsa fricii! O poarta de siguranța pentru copii este insa aliatul numarul unu pe care il poți avea, care sa iți țina micul explorator departe de pericolele la care s-ar putea expune in cele cateva secunde de neatenție.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Unde se lupta Firea pentru bucureșteni

06:25, 22.03.2024 - Prim-vicepresedintele PSD, senatoarea Gabriela Firea, a precizat ca va merge la Parlamentul European cu gandul la bucuresteni si, daca romanii o vor valida pentru un mandat de europarlamentar, se va lupta pentru accesarea de fonduri europene pentru a dezvolta si mai mult Capitala Romaniei. „Le multumesc…

Lupta cu morile de vant a locatarilor de pe Grigorescu, in dorința reciclarii

09:55, 20.03.2024 - Una dintre asociațiile de proprietari de pe Grigorescu, din centrul Aradului, ne semnaleaza o problema cu care se confrunta de ceva timp. Dupa ce, cu... The post Lupta cu morile de vant a locatarilor de pe Grigorescu, in dorința reciclarii appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Lupta pentru poziții in instituțiile europene (I)

14:45, 17.03.2024 - Sunt patru poziții importante pentru Europa: președintele Comisiei Europene, cel care imparte banii Uniunii, președintele Consiliului European, cel care conduce reuniunile Consiliului European și asigura progresul lucrarilor acestuia (de asemenea, asigura, la nivelul sau, reprezentarea externa a UE…

Ucraina pregatește un val de roboți impotriva invadatorilor ruși

18:45, 14.03.2024 - Armata ucraineana se pregatește sa introduca in lupta un val de roboți militari tereștri pentru a depași dificultațile de a atrage noi recruți, relateaza Forbes intr-o prezentare a noilor tehnologii care urmeaza sa apara pe campul de lupta din țara vecina.

PSD Dambovița va lupta sa caștige atat funcția de primar, cat și majoritatea in Consiliul Local in orașul Gaești 

08:20, 13.03.2024 - PSD Dambovița susține cu tarie ca va lupta sa caștige atat funcția de primar, cat și majoritatea in Consiliul Local in orașul Gaești. Echipa PSD Gaești in ultimele luni, a atras oameni valoroși ai comunitații, din toate domeniile de activitate. „Ne dorim un oraș aerisit, un oraș curat, cu lucrari de…

VIAȚA UNUI STUDENT ROMAN IN AMSTERDAM Lupta cu chiria exorbitanta

09:05, 11.03.2024 - Deși se aștepta la o comunitate mai activa și la mai multe activitați sociale in campus, se simte izolat și singur, cu puțini prieteni și interacțiuni sociale. The post VIAȚA UNUI STUDENT ROMAN IN AMSTERDAM Lupta cu chiria exorbitanta first appeared on Informatia Zilei .

REPORTAJ. Asistenta medicala Maria Casoni, voluntara care a ajutat Italia in lupta cu pandemia

09:05, 08.03.2024 - In anul 2020, cand coronavirusul a lovit violent Italia si era complet necunoscut in lume, Maria Casoni, o asistenta medicala de la Unitatea de Primiri Urgente SMURD Targu Mures, s-a oferit voluntar pentru a lupta, alaturi de o echipa medicala romaneasca, impotriva COVID-19, dupa activarea Mecanismului…

Drama mai puțin știuta a lui Nicolae Guța. Și-a pierdut unul dintre frați dupa lupta cu cancerul, iar altul sufera de aceeași boala: „Ce este in sufletul meu...”

11:50, 05.03.2024 - Nicolae Guța a trecut printr-o perioada dificila, dupa ce, in urma mai bine de zece ani, și-a pierdut un frate, pe Samir. Barbatul suferea de cancer, iar aceeași boala i-a creat probleme și fratelui mai mic al manelistului, Ori Linguraru. A ajuns pe un pat de spital in Turcia, dupa ce a fost operat.


Ce parere ai despre aceasta stire?