Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ploile pun stăpânire pe Maramureş în următoarele 24 de ore. Tunete şi fulgere, vânt şi vreme rece

Publicat:

In intervalul 28 aprilie, ora 10:00 - 29 aprilie, ora 20:00 sunt asteptate in Maramures ploi cu caracter de aversa, cu cantitati care vor depasi local 15-20 l/mp, descarcari electrice si vant. In plus, se va simti si o racire a vremii care va da peste cap planurile maramuresenilor. 

  Citeste si: INTERVIU Romania rurala din secolul al XIX-lea: „Din 100 de copii care mureau, 95 puteau fi salvati. Taranul? Un nenorocit. In stare pura“   , presedintele ICR, a demisionat: "Am constatat ca obiectivele pe care le-am asumat la preluarea mandatului au fost deja…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vezi cat vor mai dura ploile! Vremea in urmatoarele șapte zile la Turda!

18:15, 30.05.2024 - Vom avea parte de un weekend cu vreme frumoasa, insa ploile vor reveni incepand de luni, urmand sa avem parte de trei zile cu ploi, tunete și fulgere, in special dupa-amiaza. Prognoza meteo pentru urmatoarele șapte zile este oferita de The Weather Channel. VINERI Cer mai mult noros dimineața, iar dupa-amiaza…

Ploile pun stapanire pe Romania! Avertismentul de ultima ora al meteorologilor

08:05, 30.05.2024 - Pana joi seara, in toata țara este in vigoare o informare meteorologica de ploi, insoțite pe alocuri de vant și grindina.Informarea emisa de ANM este in vigoare pana joi la ora 20.00.Va ploua in cea mai mare parte a țarii.

Vreme extrem de ciudata in Romania in ultimele zile din luna mai: Prognoza pentru urmatoarele zile

13:05, 26.05.2024 - Prognoza meteo pentru perioada urmatoare indica schimbari bruște in condițiile meteorologice, trecand de la o extrema la alta. Se așteapta variații de la ploi la perioade insorite, de la temperaturi caniculare la temperaturi mai scazute.

Alerta ANM! A fost emis cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara. In ce zone incep ploile

11:20, 09.05.2024 - Ploile continua in Romania in urmatoarele zile. Meteorologii au emis un nou cod galben de vreme rea, valabil pentru mai multe județe din țara. Romanii vor avea parte de multe zile ploioase la jumatatea lunii mai, in aproape toate zonele. Iata ce județe sunt vizate de aceasta data.

Sfarsit de primavara cu vreme buna. Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani

09:15, 03.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca va fi vreme frumoasa in Romania in ultima luna de primavara. Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, anunța specialiștii. Totuși, in unele zone va ploua. Potrivit ANM, in saptamana 6-13 mai, valorile…

Alerta ANM! Vreme rea inainte de Paște in toata țara. Zonele unde se extind ploile și vijeliile

14:10, 01.05.2024 - Alerta ANM in Romania! Vești proaste pentru romanii care așteptau soarele inainte de 1 Mai. Meteorologii au anunțat extinderea ploilor și vijeliilor in cea mai mare parte a țarii. Temperaturile vor scadea brusc in perioada urmatoare. Iata ce zone sunt afectate.

HARTA. Ploile pun stapanire pe aproape toata țara. ANM a emis și un cod galben de vreme rea la munte

10:21, 23.04.2024 - Meteorologii au anunțat ploi in majoritatea regiunilor tarii, pana miercuri dimineata, dar si precipitatii mixte la munte. De asemenea, au emis un cod galben de precipitatii insemnate cantitativ pentru Muntii Banatului, Carpatii Meridionali si de Curbura si pentru zona de deal a Olteniei.

Alerta meteo in Cluj, furtuni cu fulgere și tunete, ploi, vanturi in rafale

12:06, 16.04.2024 - Vreme instabila timp de trei zile anunța meteorologii pentru toata Romania, incepand de marți dupa-amiaza. Pana joi seara, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica, la inceput in regiunile vestice și centrale, apoi și in rest. Aceasta se va manifesta prin averse, trecator descarcari electrice și…


Ce parere ai despre aceasta stire?