Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Plasaţi în arest la domiciliu

Publicat:

Curtea de a admis marti, 25 august, contestatiile celor 12 inculpati anchetati de D.I.I.C.O.T. in dosarul retetelor false (, , , , , , , , , , si )…

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Verde” pentru construirea noului spital de boli infecțioase din Oradea. Curtea de Apel a respins contestația Precon

11:50, 12.04.2024 - Curtea de Apel Oradea a respins, definitiv, contestația formulata de compania Precon Transilvania in legatura cu proiectul de construire a noului spital de boli infecțioase și pneumologie, situat pe strada Vladeasa. Sentința data joi de instanța este definitiva.

Pedeapsa redusa la 7 ani de inchisoare pentru un bihorean care a ucis, dintr-un pumn, un tanar care ii facuse un bine

07:45, 28.03.2024 - Curtea de Apel Oradea a decis, miercuri, sa reduca de la 10 ani de inchisoare la 7 ani de detenție pedeapsa aplicata lui Emil Ionuț Todea, un barbat din satul Bradet, comuna bihoreana Buntești.

USR ataca in justiție comasarea alegerilor și legalizarea traseismului politic

08:00, 20.03.2024 - S-a depus la Curtea de Apel Oradea, cererea comuna de suspendare a ordonanței de urgența pentru comasare și de anulare a hotararii de guvern subsecvente pentru incalcarea drepturilor electorale ale romanilor.

Eleva care l-a injunghiat pe pedagogul de la colegiul oradean „Traian Vuia”, plasata in arest la domiciliu

20:21, 07.03.2024 - Curtea de Apel Oradea a decis, joi dupa-amiaza, sa o elibereze de dupa gratii pe eleva de 16 ani, de la colegiul „Traian Vuia”, acuzata de tentativa de omor dupa ce l-a injunghiat pe un pedagog din cadrul școlii.

Zidar acuzat de evaziune - 4 ani de inchisoare in prima instanța, salvat de prescripție in apel

07:25, 29.02.2024 - Un bihorean de 47 de ani, condamnat la sfarșitul anului trecut, de Tribunalul Bihor, la mai bine de 4 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala, a scapat de detenție in urma unei decizii definitive data, marți, de Curtea de Apel Oradea.

Avocat condamnat la 10 luni de inchisoare cu suspendare pentru ca ar fi condus baut

17:35, 23.02.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, vineri, sentința pe fond in cazul unui avocat acuzat ca s-a urcat la volan sub influența alcoolului. Instanța l-a condamnat la 10 luni de inchisoare, cu suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei pe un termen de doi ani.

Tatal și fiul care au atacat echipajul SMURD venit sa salveze un bebeluș inecat cu o bomboana, condamnați la inchisoare

07:40, 09.02.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, joi, sentința definitiva in cazul celor doi barbați, tata și fiu, din Derna, acuzați ca au agresat un echipaj SMURD chemat sa salveze un baiețel de doar un an, care se inecase cu o bomboana.


Ce parere ai despre aceasta stire?