Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PLANURI MACABRE ale unui poliţist! Ţi se va tăia pofta de mâncare!

Publicat:

Daca esti un om al legii, politist cu rolul de a apara cetatenii, nu inseamna ca te si conformezi obligatiilor tale. S-au vazut cazuri in care cei care trebuiau sa ajute si sa protejeze faceau mai mult rau decat infractorii.

Un politist din SUA, care a fost acuzat de canibalism dupa ce s-a descoperit ca a omorat cel putin 100 de femei din a caror trupuri a mancat apoi bucati de carne.

, un politist pensionat, a fost arestat lunile trecute dupa ce agentii FBI au aflat ca acesta ucidea femei cu ajutorul unui amic, dupa care le transa,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dispare Ozempic din Romania. Ce variante le raman pacienților: „Cum scoți injecția, crește pofta de mancare”

22:06, 14.06.2024 - Odata cu retragerea medicamentului Ozempic de pe piața, ca urmare a faptului ca producatorul nu s-a ințeles cu autoritațile romane cu privire la preț, pacienților tratați de ani buni cu acest medicament injectabil le raman cateva variante folosite in trecut, insa beneficiile nu vor fi aceleași.

In fața magazinului. A murit inecat cu mancare

08:11, 12.06.2024 - Un barbat dintr-o comuna din Suceava a murit, duminica, dupa ce s-a inecat cu o bucata de carnat, in fața unui magazin alimentar. Doua femei, care au fost martore la incidentul șocant, au sunat la 112 pentru a cere ajutor. Din nefericire, barbatul a murit dupa ce, timp de 40 de minute, cadrele medicale…

Caz șocant in Timiș. Doua femei au fost batute de patronul la care lucrau. Scandalul a pornit dupa ce ele i-au dus mancare unui coleg nepalez: ”Va sparg”

12:25, 28.05.2024 - Scandal de propoții in Timiș! Doua femei au fost batute de patronul la care lucrau. Barbatul și-a ieșit din minți dupa ce a vazut ca cele doua i-au dus mancare unui muncitor nepalez. Scandalul a degenerat, astfel ca angajatele au ajuns sa fie agresate de acesta!

Banc: "Doctorul catre pacient: - Aveți pofta de mancare?" Raspunsul te va amuza teribil

15:10, 07.05.2024 - Cu toții avem unele zile in care nu ne este ușor sa gasim motive sa zambim. Daca vrei sa te binedispui și sa iți pui un zambet pe fața, atunci ai ajuns in locul potrivit. Citește glumele din randurile de mai jos și impartașește-le cu prietenii, colegii de serviciu și chiar cu micuții din jurul tau.

„Controleaza Obezitatea”. Detaliile unei campanii menite sa le taie romanilor pofta de mancare

17:31, 22.04.2024 - Obezitatea a devenit in ultimii ani un motiv tot mai mare de ingrijorare pentru specialistii in din intreaga lume, care o catalogheaza drept o problema critica de sanatate publica. In context, a fost lansata, la nivel național, o campanie de informare.

Rețete de POST: 30 de BUCATE populare pentru post

09:55, 29.03.2024 - Mancare de gutui Ingrediente  2 gutui 1 lingura de faina 5-6 linguri de zahar (daca gutuile sunt mai acrisoare, atunci puteti pune mai mult zahar ) 80 ml ulei Mod de preparare  Se spala gutuile, dupa care se taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. Incingem uleiul, peste care vom pune feliile…

Iubirile clandestine ale lui Alexandru Ioan Cuza. Mihail Kogalniceanu ținea evidența cuceririlor sale intr-un carnețel: ”Peste 700 de femei”

14:45, 28.03.2024 - Intr-un peisaj marcat de politici tumultuoase și schimbari sociale, viața personala a Alexandru Ioan Cuza se desfașura intr-un ritm alert, plin de pasiune și aventura. Aceste intamplari din culisele istoriei ne dezvaluie o alta fața a domnitorului și a oamenilor din jurul sau, intamplari ce adauga culoare…

Copilul tau și-a pierdut pofta de mancare? Iata ce trebuie sa faci!

11:26, 28.03.2024 - Lipsa de apetit la copii reprezinta o problema comuna, care adesea ingrijoreaza parinții. Este esențiala o abordare atenta și informata pentru a identifica cauzele și pentru a implementa soluții eficiente. Specialiștii recomanda un consult intr-un cabinet medical specializat pe pediatrie și ne ofera…


Ce parere ai despre aceasta stire?