Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Planeta Marte, greu de colonizat. La ce sunt supuși astronauții

Publicat:

  Aceștia  vor fi expusi la niveluri ridicate ale radiatiilor, la pierderea densitatii osoase si a masei musculare in conditiile unei perioade lungi petrecuta in microgravitatie si altele, iar o astfel de misiune va dura cativa ani, conform Space.com. Pionierii spațiului vor putea insa sa se intoarca pe Terra intr-o forma fizica relativ buna, conform NASA. Povestea va fi insa diferita pentru cei care vor alege sa ramana pe Marte pentru a pune bazele unei colonii umane permanente. Acesti colonisti vor dori sa se confrunte cu cat mai putine probleme de sanatate pe Planeta Rosie, iar pentru acest…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dr.Robert Montgomery: Premiera medicala absoluta la Massachusetts General Hospital Boston

23:55, 25.04.2024 - Dr.Robert Montgomery  (foto) de la  NYU Langone Health din New York  a anunțat recent efectuarea a doua intervenții de excepție: transplant de rinichi de la porc modificat genetic și implantarea unei pompe cardiace,  in cazul unei paciente in faza terminala. Acesta performanța medicala a fost realizata…

CRISTIAN AVRAM: „Pentru mine, opera trebuie sa aiba o doza de glamour”

18:05, 15.04.2024 - Cristian Avram este Directorul de Marketing al Operei Naționale Romane din Cluj-Napoca . Ține cursuri la Academia de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca și la Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturala și se incapațaneaza sa contribuie la profesionalizarea unei nișe aparte de specialiști:…

Cadoul generos oferit de Adrian Enache fiului sau la majoratul acestuia! A costat aproape 100.000 de euro

13:00, 25.03.2024 - Adrian Enache traiește mulțumirea și implinirea și prin baiatul sau, care a atins pragul majoratului. Varsta la care David, fiul sau și al cunoscutei realizatoarei de televiziune și scriitoare Iulianei Marciuc, a devenit oficial matur. Drept pentru care parinții sai s-au pregatit sa-i faca un cadou…

Cine poate intra fara examen la Academia de Poliție in 2024. Calendar și condiții. Cum se desfașoara proba sportiva

20:45, 12.03.2024 - Cine poate intra fara examen la Academia de Poliție in 2024. Calendar și condiții. Cum se desfașoara proba sportiva In 2024, admiterea la Academia de Poliție este deschisa pentru tinerii interesați de o cariera in domeniul Poliției, inspectoratelor pentru situații de urgența sau Jandarmerie. Incepand…

Mit desființat: Undele sonore despre care se presupunea ca ar fi venit din cosmos erau de origine paminteana

03:30, 12.03.2024 - Noi cercetari efectuate de oamenii de știința de la Universitatea Johns Hopkins au dezmințit ipotezele conform carora undele sonore inregistrate in 2014 in Papua Noua Guinee ar fi fost legate de un semnal interstelar de la extratereștri. Potrivit unui studiu publicat pe 12 martie la Lunar and Planetary…

Granturi și conținut educațional dedicat industriei HoReCa oferite de Academia de Sustenabilitate

20:11, 22.02.2024 - Academia de Sustenabilitate  ofera companiilor din industria HoReCa granturi de 6.000 de euro și conținut educațional dedicat dezvoltat de 18 antreprenori, manageri și experți locali. Programul de granturi este asociat lansarii unui nou modul de self-paced e-learning disponibil prin platforma Academia…

EXCLUSIV. Dupa scandalul mancarii stricate de la cantina, Academia de Politie da jumatate de milion de euro pe salam, branza și biscuiți

14:30, 08.02.2024 - Dupa scandalul de anul trecut, cand Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” a fost inchisa dupa ce aproape 100 de studenți au acuzat toxiinfecție alimentara, instituția face achiziții noi de alimente. Salam, branza de vaci sau biscuiți se regasesc printre produsele pe care Academia de Poliție vrea…

De la artefact la marțișor

12:15, 06.02.2024 - Muzeul Județean de Istorie și Arta din Zalau continua programul educațional „Vineri La Muzeu”, acțiune in care sunt implicate școlile din municipiul Zalau. Lunar, cercetatorii muzeului organizeaza, in fiecare zi de vineri, ateliere cu tematica diferita. In februarie, atenția este orientata asupra transformarii…


Ce parere ai despre aceasta stire?