Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Plan rosu de interventie. Cinci raniti dupa ce un microbuz cu 20 de oameni s-a ciocnit cu un TIR in Vaslui

Publicat:

Cinci persoane, un minor si patru adulti, au fost transportati la dupa ce un microbuz cu 20 de oameni s-a ciocnit cu un TIR in localitatea vasluiana Ivesti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei oameni au murit dupa ce doua motociclete și o mașina s-au ciocnit și au luat foc

21:05, 19.05.2024 - Trei persoane au murit, duminica, dupa ce doua motociclete și o mașina s-au ciocnit și au luat foc. Accidentul s-a produs pe DN 24, in zona localitatii Codaesti, la limita dintre judetele Vaslui si Iasi. In accident au fost implicate doua motociclete si un autoturism. Pe una dintre motociclete se afla…

FOTO Doi barbati, raniti dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu o cisterna, pe DN 6

08:50, 17.05.2024 - Doi barbati, in varsta de 21 si 52 de ani, au fost raniti, vineri dimineata, dupa ce un microbuz si o cisterna s-au ciocnit, pe DN 6, in judetul Dolj. Accidentul s-a produs pe DN 6, in comuna Bradesti.

Accident grav. Cinci raniți, dupa ce un microbuz s-a izbit de un copac, in Gorj

12:30, 08.05.2024 - Un accident grav, in care a fost implicat un microbuz, a avut loc miercuri in județul Gorj. La fața locului au intervenit de urgența salvatorii. Din primele informații, cinci oameni au fost raniți, dupa ce autovehiculul a derapat, lovind un copac. Mai multe autospeciale ale salvatorilor au ajuns la…

Momentul in care doua elicoptere militare ale marinei malaeziene s-au ciocnit in aer. Zece oameni au murit

07:40, 23.04.2024 - Zece persoane au murit marți dupa ce doua elicoptere militare s-au ciocnit in aer in timpul unei repetiții pentru o parada a Marinei Regale Malaeziene, a anunțat marina intr-un comunicat citat de Reuters.

Plan rosu de interventie . Un mort si doi raniti dupa ce explozia a dislocat o mare parte din etajul unui bloc

23:35, 17.04.2024 - ISU Dolj anunta, miercuri seara, o explozie neurmata de incendiu intr-un bloc din municipiul Craiova. ISU Dolj anunta ca inca o persoana a fost transportata la spital. Toate cele trei victime ale exploziei din Craiova sunt constiente, iar una a suferit atac de panica. In cazul unei femei extrase de…

Accident cu opt raniti in Vrancea, dupa coliziunea dintre un microbuz cu pasageri si un autoturism

12:15, 29.03.2024 - Un grav accident rutier a avut loc vineri in judetul Vrancea, la intersectia DJ 205 R Cotesti cu DN2 - E85. In urma coliziunii intre un autoturism si un microbuz al unei firme de transport pasageri au rezultat opt raniti.

Un microbuz s-a rasturnat in judetul Suceava: Cinci oameni au fost raniți și transportati la spital

08:15, 29.03.2024 - Un microbuz in care se aflau sase persoane s-a rasturnat, vineri, in judetul Suceava, la locul accidentului fiind trimise mai multe echipaje de interventie. Cinci persoane au nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportate la spital, afirma reprezentantii ISU.

A fost activat Planul Rosu de interventie!: Accident rutier intre o masina si un microbuz in Techirghiol. Mai multi copii raniti (FOTO+VIDEO)

12:15, 27.03.2024 - Un eveniment rutier s a produs azi, 27 martie 2024, in judetul Constanta. Este vorba despre un accident rutier in Techirghiol, an care sunt implicate un microbuz si un autoturism, au transmis reprezentantii ISU Dobrogea. La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum si…


Ce parere ai despre aceasta stire?